FlexiDSL 2v1 nabídne vysokorychlostní internet i telefonování za výhodné ceny

FlexiDSL 2v1 nabídne vysokorychlostní internet i telefonování za výhodné ceny

Společnost SkyNet, a.s., přední poskytovatel internetových a bezpečnostních řešení pro ochranu sítí a dat, představuje jednoduché a spolehlivé řešení FlexiDSL 2v1. Tento nový produkt umožní zbavit se definitivně závazků monopolu a využít plně kvalitní služby vysokorychlostního internetu včetně telefonování.

Služba je určena všem, kteří chtějí využít vysokorychlostní připojení k internetu a zároveň výrazně ušetřit na místních, meziměstských, mobilních i mezinárodních hovorech a přitom se zbavit měsíčního paušálního poplatku. Samozřejmostí je i nabídka přenositelnosti, která zákazníkovi umožní zachování jeho stávajícího telefonního čísla.

FlexiDSL 2v1 je nabízena v rychlostních variantách od 1024/256 kbps až po 4096/384 kbps. V rámci garantované hlasové služby může zákazník volit od 2 do 18 kanálů s agregací 1:1. V síti SkyNet je v ceně připojení k internetu zahrnuto i neomezené volání. Zvýhodněná je nabídka koncových zařízení, nulový měsíční paušál za telefonování a online přehled hovorů.