Forrester Research označil ve svém průzkumu společnost CSC za lídra v oblasti aplikačního outsourcingu pro region EMEA

[Tisková zpráva] PRAHA, 15. února 2011 – Společnost CSC, vedoucí globální poskytovatel technologických řešení a služeb, byla analytickou společností Forrester Research, označena za lídra aplikačního outsourcingu (AO) v regionu EMEA. Vyplývá to z výsledků průzkumu „The Forrester Wave: EMEA Application Outsourcing, Q4 2010“ z prosince 2010. Report zahrnul celkem 15 vedoucích poskytovatelů AO služeb hodnocených z pohledu 50 kritérií podle silných a slabých stránek jejich současných nabídek, strategií a pokrytí trhu.

Podle výsledků  průzkumu vykázala „společnost CSC jedinečnou kombinaci všech aspektů silného konvenčního outsourcingu vyznačujícího se silným výkonem při transformaci procesů a znalostí a zaznamenala „výborné výsledky v oblasti komplementárních konzultačních služeb.“

„Jsme potěšeni, že jsme byli opět označeni jako lídr v oblasti globálních aplikačních služeb, tentokrát v regionu EMEA. Je potěšující vidět, že silné stránky naší společnosti v oblasti transformačních aplikací jsou uznávány jako obchodní výhoda pro práci s cloudovými a mobilními řešeními,“ říká Vivek Chopra, prezident CSC Global Apliccations. „Ocenění vedoucí role CSC v dodávkách odvětvově přizpůsobených managed services (řízených služeb) postavených na obchodních výsledcích je pro nás obzvlášť potěšující. Tyto služby poskytují výrazně inovovanou pružnost, rychlost a kvalitu se současně nižším rizikem a náklady. Klientům tak umožňují rychlé přesměrování svých limitovaných zdrojů na nejstrategičtější procesy,“ dodává V. Chopra.

O CSC ve východní Evropě

CSC působí v regionu východní Evropy od roku 1995 a je zde přítomna v 9 zemích: v České republice, na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Maďarsku, Bulharsku, Litvě, Turecku a Srbsku, přičemž zde zaměstnává více než 1 000 pracovníků. CSC se v regionu zaměřuje na systémovou integraci, outsourcing vícejazyčných služeb podpory a široké spektrum near-shoringového softwarového vývoje. CSC v regionu poskytuje své služby především v oblasti integrace ERP a odvětvových systémů zákazníkům z odvětví finančních služeb, veřejného sektoru, zdravotnictví a utilit.

Díky globálním outsourcingovým centrům v Praze, Sofii a Vilniusu se CSC stalo ve východní Evropě jednou z nejsilnějších společností v poradenství, systémové integrace a outsourcingu. Pro více informací navštivte www.csc.com/e­astern_europe­.

O CSC

CSC je vedoucí globální poskytovatel technologických řešení a služeb, které nabízí prostřednictvím tří primárních obchodních oblastí. Těmi jsou podniková řešení a služby, segment řízených služeb a v Severní Americe navíc veřejné služby. Kompetence CSC zahrnují návrh systémů a jejich integraci, informační technologie a outsourcing obchodních procesů, vývoj aplikačního softwaru, webové a aplikační hostování, podporu kritických systémů a manažerské poradenství. Společnost je uznávána jako lídr ve svém oboru, což ilustruje ocenění Nejobdivovanější globální poskytovatel IT služeb (2010) udělené společnosti CSC časopisem FORTUNE. Firma sídlí v americkém Falls Church, má po celém světě přibližně 93 000 zaměstnanců a za posledních 12 měsíců (končících 31. prosince 2010) vykázala obrat 16,2 miliardy dolarů. Pro více informací navštivte www.csc.com