Vyjádřete svoje vlastní Já v živých barvách: Zábavný, snadno ovladatelný, funkcemi nabitý notebook VAIO série CW

[Tisková zpráva] VAIO série CW: stylový multimediální notebook. Štíhlý a elegantní design ve vysoce lesklém provedení v různých módních barvách. Čistý a jasný 14” LCD širokoúhlý displej s poměrem stran 16:9 s LED podsvícením. Rychlý přístup k web-stránkám, galerii médií Media Gallery a vypnutí displeje pomocí jednoho tlačítka. HDMI výstup pro přehrávání filmů prostřednictvím HD televizoru.

Nový multimediální notebook VAIO série CW od společnosti Sony v pěti nádherných barevných provedeních se vyznačuje elegancí, vysokým výkonem a jednoduchým ovládaním.

Kompaktní notebook VAIO série CW dokonale vystihne váš individuální styl díky provedení v pěti módních barvách: modrá, červená, růžová, bílá a lesklá černá. Po otevření štíhlého, vysoce lesklého těla notebooku objevíte jemný a nevtíravý vnitřní design umocněný barevnou opěrkou na ruce.

Díky vhodně nakloněné klávesnici je psaní dokonalým potěšením i pro prsty, které mají delší nehty. Prostřednictvím intuitívních pohybů, rolování a pohybů více prstů na Multi-finger touchpadu dokážete o mnohem jednodušeji prohledávat dokumenty, soubory s médii a webové stránky.

Na 14” širokoúhlém LCD displeji typu X-black s LED podsvícením si můžete vychutnávat jasné a vysoce detailní filmy v HD kvalitě, videoklipy, hry, fotografie, web-stránky a ještě mnohem více. Displej s poměrem stran 16:9 umožňuje přehrávat filmy a videoklipy v původním formátu na celé obrazovce bez černých pruhů v horní a spodní části obrazu.

Hravým a pestrobarevným vzhledem notebooku VAIO série CW se ale nenechte zmást. Disponuje totiž zabudovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce se špičkovým výkonem, která bez nejmenších problémů zvládne i editování HD videa, 3D hry a další náročné aplikace. Nová vysokorychlostní paměť typu DDR3 s vysokou energetickou účinností zvyšuje nejen výkon notebooku, ale prodlužuje také výdrž baterie. A díky nainstalovanému operačnímu systému Windows 7 si dopřejete ještě více zábavy a zároveň zvýšíte vaší produktivitu.

Notebook VAIO série CW je vyzbrojený praktickými inovativními funkcemi, které zábavnějším a jednodušším způsobem podporují váš digitální životní styl.

Pomocí HDMI výstupu můžete notebook VAIO propojit s kterýmkoli televizorem BRAVIA™ a vychutnávat si tak filmy na veliké obrazovce ve vysokém rozlišení. K dispozici je také webkamera, která zabezpečuje křištálově čistý a jasný obraz při video chatech s přáteli či rodinou.

Pomocí třech vhodně umístěných tlačítek nad klávesnicí můžete jediným stiskem zpřístupnit užitečné funkce, které vám ušetří čas a námahu ať už při práci nebo relaxaci.

Potřebujete si prohlédnout vaše oblíbené webové stránky, ale nechcete se zbytečně zdržovat? Stiskem jediného tlačítka zapnete napájení notebooku a za pár vteřin zpřístupníte prohlížeč webu bez čekání na kompletní nabootování operačního systému.

Stiskem dalšího tlačítka můžete vypnout LCD displej, čímž šetříte energii např. při poslechu hudby nebo sledování filmů na připojeném HD televizoru.

Pomocí třetího tlačítka „VAIO“ otevřete galerii médií, která vám umožní prohledávat, přehrávat a prohlížet vaše digitální fotografie, videa a hudbu. Media Gallery dokáže jednoduše uspořádat vaší osobní kolekci podle data nebo událostí. Díky tomu dokážete bez problému vyhledat fotografie a videa např. ze svatby, oslavy nebo jiných zvláštních událostí. Mediální galerie dokonce dokáže rozpoznat váš vkus a na základe historie vyhledávání a výběru vám doporučí další soubory a linky s podobným obsahem.

K dispozici je také široká nabídka elegantního příslušenství v ladících barvách včetně super módního přenosného pouzdra. Ideální doplněk pro váš notebook VAIO když jste na cestách.

Pestrobarevný designový notebook VAIO série CW bude na českém trhu dostupný od 22. října 2009.

Model: VAIO VPCCW1S1E
Procesor: Intel® Core™2 Duo P7450 2,13 GHz
OS: Operační systém Windows® 7 Home Premium (64-bitový)
Paměť: 4 GB (2×2 GB)
HDD: 320 GB Serial ATA 5400 ot./min
Displej: 14” X-black LCD WXGA 16:9 (1366×768)
Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GT 230M GPU s 512MB GDDR3
Optická mechanika: DVD±RW/±R DL/RAM
Hmotnost a rozměry: 2,4 kg (s baterií a dodávanou mechanikou); 233,1×27,5–38,5×341,3 mm (H x V x Š)
Další vlastnosti: Multi-touch touchpad, tlačítko Web pro rychlé prohlížení webu bez spuštění operačního systému

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Dárkové poukazy. Vaše byznys výhra

Dárkové poukazy. Vaše byznys výhra

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D