GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI SUN MICROSYSTEMS CZECH ING. JIŘÍ KRÁTKÝ ODCHÁZÍ ZE SVÉ POZICE

GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI SUN MICROSYSTEMS CZECH ING. JIŘÍ KRÁTKÝ ODCHÁZÍ ZE SVÉ POZICE

Ing. Jiří Krátký, generální ředitel společnosti Sun Microsystems Czech, se po téměř pěti letech rozhodl opustit svou pozici a hledat nové výzvy mimo Sun Microsystems

Praha, 13. května 2004 – Společnost Sun Microsystems Czech opouští z vlastního rozhodnutí dlouholetý generální ředitel Jiří Krátký. Do doby jmenování nového generálního ředitele povede společnost Ing. Zdeněk Pilz, Strategic & Partner Sales Manager Sun Microsystems Czech, který v Sunu působí již šest let Generálnímu řediteli Ing. Jiřímu Krátkému se za dobu jeho působení ve společnosti Sun Microsystems podařilo vybudovat významnou a silnou pobočku Sunu v České republice, která i díky němu dosáhla značných obchodních úspěchů.

„Respektuji rozhodnutí Jiřího Krátkého, přestože jím nejsem nikterak nadšen. Vždy jsem velmi oceňoval a oceňuji jeho manažerské schopnosti a zkušenosti, které byly při naší spolupráci velmi užitečné,“ řekl Giovanni Di Filippo, Managigng Director Middle Europe Sun Microsystems. „Děkuji Jiřímu za jeho značný příspěvek ke spokojenosti klientů, partnerů, zaměstnanců a akcionářů Sun Microsystems, v průběhu jeho téměř pětiletého působení na pozici generálního ředitele. Přeji mu mnoho štěstí a úspěchů v jeho dalším profesionálním i osobním životě.“

O společnosti Sun Microsystems, Inc.

Od svého vzniku v roce 1982 prosazovala společnost jedinečnou vizi – „The Network Is The ComputerTM“ („Síť je počítačem“), která vynesla Sun Microsystems Inc. (Nasdaq: SUNW) na čelní místo mezi poskytovateli výkonného hardware, software a služeb pro provoz Internetu a umožnila společnostem po celém světě zmnohonásobit rozsah podnikání. Sun působí ve více než 100 zemích světa. Více informací naleznete na adrese http://sun.com.

###

Sun, Sun Microsystems, logo Sun, Sun Fire, Java, N1, Solaris, Java Card, Sun Ray, SunTone,Trusted Solaris a The Network Is The Computer jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Sun Microsystems, Inc. ve Spojených státech a dalších zemích.

Kontakt:

Petr Ryvola
Marketing Manager
Sun Microsystems Czech, s.r.o.
Tel: +420 233 009 509
e-mail: petr.ryvola@sun.com