Generálním ředitelem ABRA Software je Martin Jirmann

[Tisková zpráva] Společnost United Software a.s., založená akcionáři ABRA Software, se stala její mateřskou společností. Generálním ředitelem ABRY byl jmenován Ing. Martin Jirmann.

Praha, 1. října 2008 – Majitelé ABRA Software a.s. dnes informovali o změnách ve společnosti a strategických plánech na další období. Díky silnému rozvoji v uplynulých letech došlo k rozhodnutí dále rozšiřovat společnost cestou postupné integrace zajímavých projektů nebo firem, s cílem významně posílit aktivity v oblasti ERP (Enterprise Resource Planning) software na českém a slovenském trhu. Proto založili zastřešující společnost United Software a.s.

V této souvislosti došlo i k personálním změnám. Ing. Jaroslav Řasa, dosavadní ředitel společnosti ABRA Software a.s., se bude věnovat aktivitám mateřské United Software, zároveň zůstává v pozici předsedy představenstva. Na pozici generálního ředitele společnosti ABRA Software byl jmenován Ing. Martin Jirmann.

Martin Jirmann v roce 1997 dokončil studium oboru ekonomika a řízení elektrotechnické výroby a spojů na elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze. V roce 1995 nastoupil do společnosti ABRA Software jako konzultant ERP systému. Postupně působil na pozicích vedoucí divize služeb a obchodní ředitel, od roku 2000 je členem představenstva. Je ženatý a má dvě děti, ve volném čase se kromě rodiny věnuje filmu, knížkám, modelářství, golfu a lyžování.

Na místo obchodního ředitele byl jmenován Ing. Martin Bok, dlouholetý vedoucí divize testování a jeden z akcionářů společnosti ABRA Software.

Informace o společnosti ABRA Software, a.s.
ABRA Software a.s. patří k největším českým producentům podnikových informačních systémů. V současné době registruje v České republice a na Slovensku více než 15.000 aktivních licencovaných subjektů. Disponuje širokou sítí poboček a partnerů, kteří skýtají záruku kvalitní před i poprodejní péče. Základ řešení pro firmy všech velikostí tvoří moderní informační systém ABRA Gx, který lze upravit podle potřeb a požadavků jednotlivých zákazníků. ABRA Gx přináší menším firmám možnosti velkého informačního systému, těm větším pak robustní technologie a příjemné uživatelské prostředí se snadným ovládáním. Ke komplexním řešením od společnosti ABRA Software nepatří jen moderní technologie, ale také odborné znalosti při nasazení informačních systémů u zákazníků, vstřícný přístup a otevřené jednání, nezbytné pro dlouhodobou a úspěšnou spolupráci.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák