Genesys rozšířila partnerský program Gvalidated

26. 11. 2008

[Tisková zpráva] Nový certifikační program Gvalidated Application Integration umožňuje zákazníkům snadno najít partnery, jejichž řešení lze spolehlivě integrovat do systémů pro řízení call center od společnosti Genesys. Partneři společnosti Genesys se na celkovém objemu zakázek firmy podílejí téměř dvěma třetinami.

PRAHA, 26. listopadu 2008 – Společnost Genesys Telecommunications Laboratories, která je součástí koncernu Alcatel-Lucent, vylepšuje svůj partnerský program. Podstatně rozšiřuje nabídku partnerských certifikací nazvaných Gvalidated Application Integration (dále jen „Gvalidated“). Zákazníci tak budou moci snadněji vyhledat certifikované partnery, jejichž řešení je možné spolehlivě integrovat do systémů pro řízení call center společnosti Genesys.

„Cílem certifikačního programu „Gvalidated“ je prověřit a upozornit na aplikace, které partneři vyvinuli a integrovali s platformou Genesys,“ řekl Martin Veselka, regionální manažer společnosti Genesys. Obchodní partneři úzce spolupracují s odborníky z Genesys a vyvinuté aplikace společně testují. Po zdárném zakončení a zdokumentování testovacího procesu získává integrovaný systém označení „Gvalidated“. „Zákazníci si tak mohou být jisti, že takto označená aplikace prošla požadovanými zkouškami, funguje podle očekávání a je vyvinuta na základě doporučené metodiky,“ dodal Martin Veselka.

Certifikace „Gvalidated“ nabízí širokou škálu uplatnění. Genesys certifikuje partnerské produkty v oblasti produktové architektury, designu, testovacích procesů a dokumentace. Certifikát „Gvalidated“ je platný dva roky. Testování je nutné opakovat vždy, jakmile jsou v aplikaci provedeny změny či vylepšení.

Podpora partnerů je pro Genesys klíčová: „Naši obchodní partneři se na celkovém objemu zakázek firmy nyní podílejí téměř dvěma třetinami. To představuje oproti situaci před čtyřmi lety navýšení o 50 procent,“ řekl Martin Veselka, regionální manažer společnosti Genesys.

Společnost Genesys také zjednodušila strukturu svého partnerského programu. Pro všechny partnery je teď připraven jediný koordinovaný program s řadou možností „na klíč“. Partnerský program Genesys je vstupní bránou pro všechny, kdo chtějí se společností Genesys navázat obchodní spolupráci. Partneři jsou zařazeni do jedné z úrovní programu a podle toho získávají odpovídající výhody a přístup k informacím. Pro další informace o partnerském programu Genesys či o aplikaci „Gvalidated“ navštivte internetové stránky www.genesyslab­.com/partners.

Podnikatel.cz: E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky