GFI MAX RemoteManagement přichází s novou funkcí Script Check

19. 3. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 18. března 2010 – Společnost GFI Software, přední poskytovatel počítačové infrastruktury pro malé a středně velké společnosti (SMB), oznámila, že součástí řešení vzdáleného monitoringu a správy GFI MAX RemoteManagement je nyní nová skriptovací funkce Script Check a vylepšené automatické úlohy.

Uživatelé nyní mohou psát své vlastní skripty automatizovaných úloh a provádět své vlastní kontrolní operace. Nová funkce také pomáhá poskytovatelům řízených služeb (Managed Services Providers), partnerům typu VAR (Value Added Reseller) a poskytovatelům IT podpory zvýšit své tržby a zisky.

„Rozšíření funkcí GFI MAX o uživatelské skripty je součástí našeho úsilí otevřít zákazníkům naši platformu a tím rozšířit služby, které splní jejich individuální a odborné požadavky. Tyto skripty umožňují vykonávat plánované úlohy, provádět událostně řízené operace nebo vlastní monitorovací kontroly. Flexibilita, která je spojená s podporou osmi nejoblíbenějších skriptovacích jazyků, znamená, že zákazník může používat dobře známé nástroje k monitoringu svých vlastních aplikací a specifického hardwaru a současně automatizovat prakticky neomezený počet klíčových úkolů souvisejících se správou,“ vysvětluje Dr Alistair Forbes, technický ředitel pro řešení GFI MAX.

„I nadále budeme rozšiřovat naši knihovnu standardizovaných skriptů a poskytneme zákazníkům mechanismus pro sdílení jejich vlastních skriptů – jak vzájemně mezi zákazníky, tak i za účelem jejich testování a možného začlenění do jádra produktu,“ dodává Dr Forbes.

Script Check pomáhá poskytovatelům řízených služeb zvýšit svou ziskovost tím, že omezuje náklady na preventivní údržbu a krátí čas techniků strávený na cestách. Navíc díky schopnosti provádět širší spektrum kontrolních operací odhalí větší počet problémů, které by jinak bránily využití dalších obchodních příležitostí k dosažení vyšších tržeb.

Více informací o GFI MAX RemoteManagement najdete na http://www.gfi­.cz/it-managed-services-software/

O GFI MAX RemoteManagement
GFI MAX RemoteManagement přináší snadné, cenově dostupné řešení pro poskytovatele IT podpory, VAR distributory a poskytovatele řízených služeb, kteří chtějí pečovat o své zákazníky lépe a s nižšími náklady. Řešení GFI MAX RemoteManagement (RMM systém) zahrnuje monitoring a správu serveru, sítě a pracovních stanic, sledování zařízení, reportování pro klienta a vzdálený přístup.

O GFI
GFI Software je předním softwarovým vývojářem, který nabízí jednotný zdroj řešení webové a emailového bezpečnosti, archivace, faxování a zabezpečení sítě pro malé a středně velké firmy (SMB) prostřednictvím rozsáhlé globální partnerské komunity. Produkty GFI jsou dostupné formou software, v rámci cloud architektury formou „software jako služba“ nebo jako hybridní řešení nabízející to nejlepší z kombinace obou těchto modelů. Díky oceněným technologiím, agresivní cenové politice a silnému zaměření na malé a střední podniky uspokojí GFI potřeby produktivity a kontinuity podnikání vyžadované podniky v globálním měřítku. GFI má pobočky v USA, na Maltě, Hong Kongu, Austrálii, v České republice a dalších částech světa, které se starají o více než 200 000 instalací. Obchodní model GFI je postaven na nepřímém prodeji přes partnerský kanál čítající přes 10 000 partnerů. Společnost je též certifikovaným partnerem Microsoft Gold Certified Partner. Více informací o firmě naleznete na http://www.gfi.cz/.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky