GiTy navyšuje základní kapitál

[Tisková zpráva] Společnost GiTy, a.s., oznamuje, že její valná hromada dne 12. června 2007 přijala usnesení o navýšení základního kapitálu. Vstupem partnera Arca Capital Bohemia, a.s., se více než zdvojnásobilo na současných 104 960 000 Kč.

Brno, 21. června 2007 – Ke vstupu Arca Capital Bohemia do společnosti GiTy, a.s. uvedla Ing. Olga Girstlová, víceprezidentka GiTy, a. s.: „Navýšením základního kapitálu došlo k výraznému posílení skupiny GiTy, a. s. a s finančním partnerem panuje naprostá shoda ohledně budoucího strategického rozvoje společnosti. Naším cílem je společná expanze na trhy střední a východní Evropy.“

Ing. Karel Štefulík a člen představenstva Arca Capital říká, že investiční aktivity společnosti Arca nejsou nijak časově, teritoriálně ani sektorově omezeny: „Vidíme naši spolupráci s GiTy, a.s. v časovém horizontu, blížícím se pěti letům. Po třech letech plánujeme zhodnocení a další strategické rozhodnutí.“