GiTy registrovaným partnerem Cisco

[Tisková zpráva] Společnost GiTy, a.s., přední technologická firma s více než 16-ti letou působností na poli systémové integrace, byla recertifikována jako Premier Partner nadnárodní společnosti Cisco Systems, vedoucího světového hráče na poli přenosu dat, hlasu a obrazu.

Brno, 25. října 2007 – GiTy tak opět potvrdila, že má ve svých řadách odborníky s dlouhodobou zkušeností s projekty v oblasti datových sítí, včetně bezdrátových, a bezpečnosti. Gity je certifikována ve všeobecné specializaci Express Foundation, která integruje technologie směrování, přepínání, bezdrátových sítí a zabezpečení. Je rovněž specializovaná v oblasti Advanced Wireless LAN, zaměřené na bezdrátové přístupové body a kontrolery, management sítí a bezdrátové IP telefony.

Podle partnerského webu Cisco musí zájemce o získání označení Premier certifikovaný partner prokázat úplné znalosti v Express Foundation specializaci, což znamená, že musí disponovat minimálně třemi pracovníky certifikovanými v rámci individuální kariérní certifikace Cisco – jedním v oblasti obchodu a dvěma v oblasti technologií, řešení a služeb, kteří doplní své individuální kariérní certifikace ještě specializačními zkouškami ze základních znalostí tří technologií (Routing & Switching, Security a Wireless LAN).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).