Grafika o stupeň výš

[Tisková zpráva] ASUS M3A78-T zvyšuje grafický výkon na maximum

Praha 21. sprna 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh základní desku ASUS M3A78-T. Reaguje tak na požadavky uživatelů, kteří hledají výkonnou základní desku poskytující neobyčejný grafický výkon pro extrémní herní zážitky a plynulé 3D animace. Nová ASUS M3A78-T s integrovaným GPU využívá platformu AMD a dokáže zvýšit grafický výkon pomocí různých režimů, jako je např. Hybrid CrossFireX nebo Quad-CrossFire. Uživatelé využívající pouze integrovaný GPU bez jakékoliv doplňkové grafické karty jistě ocení, že M3A78-T obsahuje SidePort – DDR3 paměťový modul na základní desce, který lze použít jako sdílenou paměť pro zlepšení grafického výkonu.

Grafika o stupeň výš
M3A78-T obsahuje integrovanou grafickou čipovou sadu AMD 790GX a je schopna zrychlit grafické procesy základní desky prostřednictvím své zabudované DDR3 sdílené paměti známé jako SidePort. S touto sdílenou pamětí sníží grafická karta základní desky zatížení CPU a zvýší tak výkon až o 6,8 %*. Uživatelé se základními grafickými potřebami se dočkají širokých možností grafického využití, které bezpochyby předčí jejich očekávání.

3DMark Vantage Benchmark pro DX 10 (vstupní režim)
Uživatelé, kteří usilují o ještě lepší grafické zážitky pouhým přidáním další grafické karty ATI, mohou pomocí technologie Hybrid CrossFireX, založené na multi-GPU technologii ATI, spojit VGA kartu s GPU integrovaným na desce a zlepšit tak grafický výkon až o 83 %* (zaznamenáno programem 3DMark Vantage Benchmark). Uživatelé, kteří touží po extrémním výkonu, mohou navíc u M3A78-T využít 3 PCIe x16 sloty pro maximální rozšíření VGA karty. To zaručuje podporu režimu Quad-CrossFire pro grafické karty se špičkovým výkonem. S tak ohromným nadbytkem grafického výkonu poznáte zcela novou dimenzi grafických zážitků – ať už při hraní her, vytváření 3D návrhů nebo při domácí zábavě.

Rozhraní vícenásobných VGA výstupů Se základní deskou M3A78-T, která rovněž poskytuje rozhraní vícenásobných VGA výstupů, máte možnost využít své PC jako domácí kino. S výstupními rozhraními RGB, DVI a HDMI se uživatelé vypořádají s nutností zapojovat bezpočet převaděčů pro různé monitory; zatímco si budou užívat možnost flexibilně modernizovat monitory, aniž by se museli obávat o podporu různých rozhraní.

Řada M3A78 představuje také zcela novou bránu k okamžité zábavě a vzrušujícím možnostem využití internetu. S technologií ASUS Express Gate budete on-line již 5 vtěřin* po zapnutí systému, a to bez nutnosti spouštět Widnows. S tak rychlým přístupem na internet si budete moci vychutnat on-line videa, komunikaci prostřednictvím nejznámějších IM programů jako například MSN, Skype, Google Talk, QQ nebo Yahoo! Messenger, sledovat předpovědi počasí či posílat a přijímat e-maily i na poslední chvíli před odchodem z domu, aniž byste se kvůli tomu dostali do časové tísně. Uživatelsky přívětivý správce fotografií (aplikace Picture Manager) umožňuje přehrávat prezentace obrázků a nabízí několik různých režimů prohlížení a editace fotografií a alb přesně dle preferencí každého uživatele.

Základní deska pro nové zážitky
Základní deska M3A78-T umožňuje vícenásobný grafický upgrade, a je proto tou nejlepší volbou pro uživatele, kteří chtějí špičkový grafický výkon. Stejně tak uspokojí i běžné uživatele bez doplňkových VGA karet. Navíc M3A78-T podporuje i 140W procesory. Díky tomu budou uživatelé dobře připraveni na budoucí upgrade CPU. S výjimečnou podporou analogových/di­gitálních výstupů můžete navíc použít své PC jako domácí kino. Vzhledem k těmto vlastnostem se není co divit, že základní deska ASUS M3A78-T je tou nejlepší volbou pro všechny uživatele, kteří hledají zbrusu nové grafické zážitky.

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life