Grand a Grand PLUS: nové tarify s neomezeným voláním

27. 1. 2010

[Tisková zpráva] První skutečně flatové tarify v nabídce T-Mobile. Novinka pro nefiremní zákazníky i podnikatele v nabídce od neděle 31. ledna.

Praha 27. ledna 2010 – Po úspěchu přátelských tarifů, které byly uvedeny v loňském roce, přichází T-Mobile s další nabídkou určenou především pro náruživé telefonisty. Pokud si zájemci vyberou novinky Grand či Grand PLUS, už si nemusí dělat starosti s tím, kolik minut provolali. Tarify totiž přinášejí neomezené volání do vlastní a pevné sítě, respektive do všech tuzemských sítí. Nové paušály je možné si aktivovat již od této neděle 31. ledna.

„Rozhodli jsme se vyjít vstříc těm zákazníkům, kteří měsíčně provolají velký počet minut, a zároveň jim umožnit plnou kontrolu nad výší telefonního účtu,“ říká Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace T-Mobile, a dodává: „Nové tarify tak logicky navazují na naše komunitní tarify umožňující neomezenou komunikaci ve skupině až pěti uživatelů.“

Grand – volání do vlastní a pevné sítě
Zájemci o tarif Grand získají za měsíční paušál 2000 korun s DPH neomezené volání v rámci sítě T-Mobile a také na pevné linky. V ceně je i kredit 1000 korun, který lze využít na ostatní standardní služby – SMS (1,50 Kč s DPH), MMS (4,90 Kč s DPH), hovory mimo vlastní síť (2,90 Kč s DPH). Pokud zákazník kredit v daném měsíci nevyužije, je automaticky převeden do dalšího, kde je přednostně čerpán.

Na výběr jsou smlouvy na 24 a 36 měsíců. Kdo zvolí variantu na tři roky, může si k tarifu taktéž vybrat mobilní telefon z aktuální nabídky za zvýhodněnou cenu.

Grand PLUS – hovory zcela bez omezení
Komu by byl tarif Grand málo, může sáhnout po paušálu Grand PLUS. Ten přináší skutečně neomezené volání do všech tuzemských sítí – mobilních i pevných. Měsíčně přijde tento tarif na 3990 korun včetně DPH a jeho uživatel si už nemusí dělat kontrolovat délku či četnost svých telefonátů, všechny jsou v ceně. Esemesky přijdou na 1,50 Kč s DPH, multimediální zprávy na 4,90 Kč s DPH.

Stejně jako v předchozím případě si mohou zájemci pořídit také mobil již od jedné koruny – stačí jen uzavřít smlouvu na dobru určitou (36 měsíců). Nové tarify si mohou aktivovat jak zájemci z řad domácností i podnikatelů.

T-Mobily - nové tarify

Poznámka: Ceny v Kč s DPH

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2009 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu zákazníků.

T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, zároveň je oprávněn provozovat síť UMTS. Tuto technologii třetí generace spustil jako první v České republice v říjnu 2005.

Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO