Granty na IT díky spolupráci J.K.R. a největší evropské grantové agentury

17. 9. 2008

[Tisková zpráva] Společnost J.K.R., přední český dodavatel podnikových informačních systémů, spolupracuje s grantovou agenturou PNO Consultants v oblasti poskytování grantů na rozvoj informačních technologií. Zájemci se budou moci s nabídkou seznámit mimo jiné na sérii setkání, která se uskuteční u příležitosti konání Mezinárodního strojírenského veletrhu a veletrhu Invex.

Jedním z cílů společnosti PNO Consultants je začít s intenzivní grantovou podporou implementace nejnovějších řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Právě z tohoto důvodu navázala agentura spolupráci se společností J.K.R., která je předním českým dodavatelem ERP řešení. Společnosti se dohodly na exkluzivní nabídce pro zájemce o informační systémy třídy BYZNYS.

„V rámci exkluzivní nabídky získají zájemci o informační systém navíc grantový audit, během něhož se ověří jejich možnosti získat dotaci na projekt implementace a následně získají i balíček poradenských služeb potřebný k sestavení žádosti a získání dotace. Za všechny tyto služby pak zájemci zaplatí pouze tehdy, podaří-li se dotaci skutečně získat, a to právě díky úzké spolupráci s J.K.R.“ říká ředitel PNO Consultants pro Českou republiku Robert Šedivec.

Generální ředitel J.K.R. Vladimír Králíček k tomu dodává: „Záměr této výjimečné nabídky vychází ze společného cíle našich klientů, kteří chtějí zvýšit svou produktivitu skrze moderní ICT infrastrukturu, ale i představitelů vlády ČR i EU, kteří na podporu implementace ICT vyhradili nemalé grantové prostředky a samozřejmě i přístupem společností J.K.R. a PNO, profesionálů ve svém oboru.“

Více informací ohledně možnosti využívání grantů na implementaci podnikových informačních systémů se zájemci dozvědí například na sérii seminářů, které pořádá společnost J.K.R. ve spolupráci s PNO Consultants u příležitosti Mezinárodního strojírenského veletrhu 15. a 16. září v Brně, dále pak 23. září v Praze v BB Centru a 6. až 8. října u příležitosti veletrhu Invex opět v Brně. Účastníci setkání zde také mají možnost shlédnout prezentaci systému BYZNYS, který získal za rok 2007 ocenění „Nejlepší ERP produkt“ a seznámit se s více než 150 novinkami v ERP třídy BYZNYS.

O společnosti PNO Consultants
PNO Consultants v oboru grantového poradenství působí již více než 25 let. Celoevropsky má více jak 30 poboček, ve kterých téměř 500 interních konzultantů pracuje na grantových projektech klientů ze soukromé i veřejné sféry.

Oblast ICT je jednou z prioritních. Mimo jiné, PNO Consultants celoevropsky zajišťuje program grantového poradenství EUGA pro partnery společností Microsoft, Intel, HP aj. Během své existence PNO pro své klienty realizovalo projekty za celkem více než 16,5 mld. eur, kdy při žádání o dotace dosahuje cca 80 procentní úspěšnosti.

O společnosti J.K.R.
Společnost J.K.R. je s produkty řady Byznys předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes má celostátní působnost a kromě příbramské centrály má pobočky v Praze, Plzni a Teplicích. Také disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů.

Informační systémy třídy Byznys využívá v Česku více než 1 200 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, H & H Hotels, Humi Outdoor, Marimex, Ravak, Ryor či Vltava-Labe-Press. Pro další informace neváhejte využít níže uvedené kontakty:

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií