Greenhousing podporuje Studenty v podnikání

11. 3. 2011

[Tisková zpráva] Praha, 7. března 2011 – Společnost Grendata s.r.o., provozující službu Greenhousing, se rozhodla podporovat studenty a nabízí tak od dnešního dne všem držitelům karet ISIC slevu ve výši 20 % na své paušální poplatky serverových služeb. Tento krok má odbourat bariéry těm studentům, kteří chtějí u svého studia podnikat i přes své omezené finanční zdroje. Sleva se váže na všechny platné karty ISIC, IYTC, ITIC nebo Alive po celou dobu kontraktu se společností Greendata s.r.o.

Studenti chtějí  podnikat

Podle průzkumu Institutu rozvoje podnikání (IDE) chce více než 50 procent studentů  po ukončení vyso­ké školy podnikat. Zájem o podnikání  je mezi studenty velký a podle průzkumu nadále roste. Od prvotní  myšlenky však k samotné realizaci přejde jen zlomek z nich. Nejčastější zábranou v začátku podnikání je nedostatek zkušeností nebo financí. „A právě finanční bariéru se snažíme u studentů odstranit prostřednictvím dlouhodobé slevové akce“ vysvětluje výhody nabídky Zdeněk Maršál, obchodní ředitel Greendata s.r.o., a dodává: „Stačí, když se nám zájemce prokáže platnou kartou ISIC, IYTC, ITIC nebo  Alive a získá kromě kvalitního servisu a technické podpory také slevu ve výši 20 % na dedikovaný server Basic.“

Pro koho je služba určena?

Společnost Greendata s.r.o. uzavřela začátkem března 2011 partnerství s GTS ALIVE s.r.o., která je českým oficiálním vydavatelem mezinárodních identifikačních průkazů studentů (ISIC). Jen za minulý rok přesáhl počet vydaných karet ISIC hranici čtvrt milionu a ze všech českých vysokoškoláků, kteří mají na průkaz ISIC nárok, jej vlastní více než 80 %.  Sleva 20 % z paušálního poplatku po dobu platnosti karty zákazníka je určena všem držitelům karet ISIC, IYTC, ITIC, ale i karty Alive, tedy i mladším studentům, kteří Greenhousingové servery můžou využívat jako herní server nebo starším osobám, které se snaží prosadit v multimediálních projektech, webdesignu nebo webové architektuře a splňují veškeré slevové podmínky.

Jak si službu objednat?

Greenhousingové služby se slevou 20 % je možné zřídit objednávkovým formulářem na stránce Greenhousing.cz, prostřednictvím kontaktního formuláře, zákaznickou linkou 245 006 026 nebo e-mailem info@greenhou­sing.cz  společně se scanem karty ISIC (ISIC, IYTC, ITIC a ALIVE) .

Serverový  trh stále roste

Pronájmy serverů  patří vedle cloud computingu k hlavním současným trendům v sektoru IT. Velikost českého trhu server housingu se v současnosti pohybuje okolo 1,5 miliardy korun a i navzdory krizi zaznamenává stálý růst. Trh je však zatím velmi roztříštěný a deset největších hráčů zaujímá dohromady méně než čtvrtinový podíl.

Parametry služby Grenhousing Basic server

Hardware

+ Procesor AMD Athlon™  X2 Dual-Core – 2×3.0 GHz jádro

+ Paměť RAM 1 GB (rozšiřitelná  na až 4 GB)

+ Pevný disk 500 GB (rozšiřitelný na až 2×1TB v RAID)

Konektivita

+ Konektivita 100 Mbit bez agregace a omezení. Poměr NIX : zahraničí je 50:50

+ Jedna pevná veřejná  statická adresa (možno za příplatek získat další prostřednictvím služby IP plus)

+ Dvě síťová  rozhraní

+ Možnost vzdálené  konzole (KVM over IP)

O společnosti Greendata s. r. o.

Greendata s.r.o. je podnik, který se v rámci trhu internetových služeb, pod hlavičkou Greenhousing.cz,  úzce specializuje na služby pronájmu internetových serverů a služby s tím související. Služba je určena všem zákazníkům, kteří chtějí provozovat libovolné internetové aplikace, internetové prezentace, webové stránky, e-shopy, a přitom se nechtějí starat ani o technický chod serveru, na němž aplikace běží, ani o nákup a oživení serverového hardwaru. Služba greenhousingu je navíc postavena na myšlence co největší ekologické odpovědnosti a využívání tzv. zelené elektrické energie. Společnost provozuje tři serverovny v telehousech Šárka Business Park, Nový Smíchov a ve Vokovicích. Připojení o kapacitě 100 Mbit/s pro každý server zajišťuje renomovaný provider Pe3ny.net, se kterým firma úzce spolupracuje. Všechny serverovny odebírají zelenou energii.

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla