GTS Novera míří definitivně na firemní zákazníky - opouští segment domácností a malých živnostníků

[Tisková zpráva] Praha, 18. března 2009 – Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera se v souladu s již dříve oznámenou strategií hodlá od roku 2009 zaměřit výlučně na firemní zákazníky. Opouští proto segment domácností, malých firem a živnostníků. Odchod GTS Novery z tohoto segmentu se dotkne cca 20 tisíc zákazníků, kterým nabídne služby mobilní operátor T-Mobile Czech Republic a.s.

GTS Novera se v následujících letech plně zaměří na segment středních a velkých firem a na veřejný sektor – tedy oblasti, v nichž obsluhuje významnou část trhu a vidí zde potenciál dalšího růstu. Z tohoto důvodu omezí své aktivity v segmentu nejmenších firem a domácností a své zákaznické portfolio převede na společnost T-Mobile.

„Po akvizicích mnoha konkurenčních operátorů a následné konsolidaci máme nyní jasnou prioritu, a tou je dodávání služeb pro veřejný sektor a domácí i zahraniční firmy a korporace na českém i evropském trhu. V těchto segmentech dokážeme být naším zákazníkům maximálně užiteční, a zde také vidíme prostor k dalšímu růstu,“ vysvětluje důvody plánované zaměření firmy do dalších let Stuart Evers, ředitel společnosti GTS Novera.

Odchod GTS Novery ze segmentu domácností, malých firem a živnostníků se dotkne zhruba 20 tisíc zákazníků, kteří u tohoto operátora využívali převážně připojení k internetu nebo základní balíčky hlasových a internetových služeb.

„Společnost T-Mobile je pro nás zárukou, že se našim zákazníkům dostane stejně kvalitních služeb a odpovídající péče. Příslušní zákazníci jsou informování dopisem, ve kterém je celý proces migrace vysvětlen. Změna operátora samozřejmě probíhá bezplatně a nebude mít pro zákazníky žádný dopad na využívání služeb. Zakoupené či pronajaté modemy a telefonní přístroje zákazníkům zůstávají. Jediným krokem, který vyžaduje zákazníkovu součinnost, je aktualizace dosavadní smlouvy a výběr z akční nabídky, kterou pro ně T-Mobile v souvislosti s přechodem připravil – ale o tom všem je budeme podrobně informovat,“ komentuje migraci ředitel divize komerční podpory společnosti GTS Novera Miloš Mastník.

„Posláním společnosti T-Mobile, jako operátora s největším počtem zákazníků na českém trhu, je nabízet široké spektrum špičkových telekomunikačních služeb. Proto nám přišlo logické a jsme za to velmi rádi, že GTS Novera oslovila právě nás. Dosavadní zákazníky této společnosti chceme ujistit, že jim bude věnována maximální péče a pozornost. V souvislosti s přechodem jsme pro ně dokonce připravili speciální akční nabídku, díky které mohou ještě ušetřit,“ říká Václav Štěpán, ředitel marketingu – business segment společnosti T-Mobile.

GTS Novera je součástí středoevropské telekomunikační skupiny GTS Central European Holding B.V. (GTS CE), která sdružuje operátory v České republice, Polsku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku a má svá zastoupení také na Ukrajině, v Německu a Rakousku. GTS CE změnila na začátku roku 2008 své vlastníky a pod novým vedením postupně dochází k těsnější unifikaci celé skupiny a její profilaci jako velkoobchodního operátora a dodavatele telekomunikačních řešení pro střední a velké firemní zákazníky a veřejnou správu v jednotlivých zemích regionu i na mezinárodní úrovni.

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?