GTS Novera snížila ceny svých služeb kombinujících připojení k internetu a volání

5. 6. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 4. června 2008 – Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera snížil ceny svých služeb Novera duo expres a Novera komplet office. Obě služby představují výhodnou kombinaci volání s vysokorychlostním připojením k internetu a liší se svým určením – Novera duo expres je pro nejmenší firmy, živnostníky a domácí kanceláře, Novera komplet office pak pro malé a střední firmy. Pravidelné měsíční poplatky jsou v akční nabídce služby Novera duo expres nižší přibližně o 10 %, u Novera komplet office pak v závislosti na objemu telefonního provozu o 30 - 95 %. Navíc je až do konce srpna pro nové zákazníky připravena akční nabídka zřízení těchto služeb.

Novera duo expres: první tři měsíce zdarma a bezdrátový telefon jako dárek
Zákazník, který si službu Novera duo expres objedná do konce srpna 2008, neplatí první tři měsíce paušální poplatek za internetovou přípojku a telefonní linku. Je mu účtováno pouze hovorné. Navíc si může vybrat výhodnou variantu s připojením k internetu o rychlosti 3072/384 kbit/s včetně telefonní služby, kde bude od čtvrtého měsíce hradit snížený měsíční paušál 620 Kč – tedy stejnou cenu, za jakou je v rámci této nabídky k dispozici základní rychlost 2 Mbit/s. Tato cena pak platí po celou dobu trvání smlouvy.

Pokud zákazník uzavře smlouvu na 12 měsíců, získá i aktivaci služby za pouhou 1 Kč a bezdrátový telefon s automatickým záznamníkem hovorů jako dárek. Při uzavření smlouvy na 18 měsíců má dále možnost volby buď bezdrátového modemu, nebo přenesení čísla opět za 1 Kč.

Novera komplet office: aktivace, instalace, přenesení čísla a modem po 1 Kč
Služba Novera komplet office standardně nabízí například volání za méně než 0,80 Kč/min a dynamický paušál dle objemu provozu. Zákazníci, kteří si službu objednají do 31. srpna tohoto roku a uzavřou smlouvu s minimální dobou užívání 12 měsíců, zaplatí za aktivaci služby pouhou 1 Kč. Také potřebná odborná instalace servisním technikem stojí 1 Kč. Při smlouvě se závazkem na 18 měsíců zákazník za stejnou cenu získá i přenesení stávajících telefonních čísel ze sítě předchozího operátora do sítě společnosti GTS Novera a modem.

Novera komplet office je nastavena tak, že zákazníci automaticky získávají s rostoucím objemem telefonního provozu slevu. Ta závisí na skutečném objemu provozu v daném měsíci a je uplatňována již při objemu nad 1 000 Kč. Při aplikaci největší slevy zaplatí zákazník paušál ve výši pouhých 63 Kč měsíčně za celé telefonní a internetové řešení.

Jen jeden účet, stejné číslo
Služby Novera duo expres i Novera komplet office jsou založeny na zpřístupnění místního metalického vedení (LLU) dominantního operátora, které si GTS Novera pronajala a upravila zcela pro potřeby svých zákazníků. Těm tak odpadá nutnost při platbě za odebírané telekomunikační služby hradit paušál za pronájem telekomunikační linky dominantnímu operátorovi, se kterým mohou zcela zrušit svůj smluvní vztah. Za využívaní hlasových a internetových služeb tak platí pouze jeden účet jednomu operátorovi. Při přechodu od dominantního operátora ke společnosti GTS Novera zákazníci navíc nepřichází o své telefonní číslo. To jim je do sítě GTS Novera přeneseno.

Více informací o dostupnosti obou služeb včetně kompletních ceníků je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií