GTS předstihla TV Nova

GTS předstihla TV Nova

Noví zákazníci strávili na Internetu za 24 hodin 65 000 minut

Praha, 11. února 2004 – Surfování s GTS Pohoda Doma se změnilo v nekonečný seriál delší než „24 hodin“. Domácí uživatelé nové služby GTS, vytáčeného připojení k internetu za paušál, prosurfovali za prvních 24 hodin minulého víkendu úctyhodných 65 000 minut. Jeden člověk by tak brouzdáním strávil jeden a půl měsíce bez přerušení. Levné vytáčené připojení k internetu (dial-up) za paušální měsíční poplatek ve výši 599,– Kč včetně DPH mohou české domácnosti připojené přes GTS využívat již od 1. února letošního roku. Obdobnou službu uvedl Český Telecom do tříměsíčního zkušebního provozu o osm dnů později a za vyšší cenu.

„Zdá se, že české domácnosti se chopily příležitosti, kterou jsme jim nabídli,“ uvedl Milan Rusnák, generální ředitel GTS. „Délka připojení přesáhla naše očekávání. Svědčí to nejen o kvalitě a rychlosti připojení, ale i o tom, že se nám novou nabídkou podařilo pokrýt dosud neobsazenou část trhu. Naše služby s konkurenční nabídkou srovnávat nelze, až na to, že dražší nabídka Telecomu platí ve stejnou dobu jako naše levnější. A navíc se zkušební a trvalý provoz liší jako den a noc,“ dodal Rusnák.

Nový typ paušálního připojení je určen hlavně domácnostem. Tento tarif platí pro internetové připojení přes telefon v pracovní dny mimo špičku (od 19:00 do 07:00 hodin) a o víkendech a svátcích bez jakéhokoliv omezení času nebo objemu přenesených dat. Produkt GTS Pohoda Doma zahrnuje také možnost levnějšího telefonického volání a schránku elektronické pošty.

Společnost GTS působí na českém trhu od roku 1991 a poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných služeb. S ročním obratem 2,4 miliardy korun (2002) je GTS největším konkurentem Českého Telecomu. Jako první v ČR zavedla přístup k internetu pro domácnosti za paušál. Společnost je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a splňuje nejpřísnější mezinárodní standardy řízení kvality.

Kontakt:
GTS Donath-Burson-Marsteller