GTS spustila pevnou volbu

Praha 3. března 2003 – Společnost GTS dnes spustila službu pevné volby operátora. V jejím rámci nabízí čtyři různé cenové programy. Zákazníci ušetří nejvíce při telefonování ve špičce, připojování na internet do deseti minut a při volání na mobilní telefon. Úspora tak může v porovnání s cenovými programy Českého Telecomu dosáhnout až 60 % nákladů za telefonování.

„Zákony trhu platí i pro telekomunikace,“ prohlásil David Duroň, ředitel Komerční divize GTS. „Náklady na telefonování jsou dnes po dvou letech od počátku liberalizace v průměru o 40 % nižší,“ vysvětlil Duroň.

GTS poskytuje pevnou volbu operátora pod názvem GTS Volba Plus bez paušálních poplatků. Instaluje ji bezplatně, podmínkou je minimální měsíční hovorné 300,– Kč. Služba umožňuje také využívat linky pro faxové a datové spojení či služby ISDN.

GTS působí na našem trhu od roku 1991 a poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných služeb. Skupinu GTS Central Europe, včetně české pobočky, převzala v srpnu 2002 mezinárodní finanční a telekomunikační společnost Antel Holdings.