GTS trojnásobně zvyšuje objem dat u internetových připojení

GTS trojnásobně zvyšuje objem dat u internetových připojení

Praha, 12. října 2000 – Společnost GTS (původně GTS Czech Net, GTS INEC a DATTEL), přední telekomunikační operátor poskytující široké portfolio hlasových, datových a internetových služeb v České republice, mění počínaje dnem 1. 10. 2000 podmínky služby připojení na Internet 64 Kbit/s účtované podle objemu přenesených dat:

• měsíční paušál snižuje na 8.950,– Kč
  • objem přenesených dat započítaný do paušálu zvyšuje na 3 GB za měsíc

Trojnásobné zvýšení objemu přenesených dat a snížení měsíčního paušálu představuje pro zákazníky bezprostřední a ničím nepodmíněnou cenovou výhodu až 6 000 Kč každý měsíc.

Marcela Roflíková, ředitelka marketingu GTS říká: „Pro zákazníky, kteří využívají Internet relativně málo, představuje pevné připojení o přenosové kapacitě 64 Kbit/s, účtované podle objemu přenesených dat, kvalitní a přitom velmi levnou službu. Objemy dat, které může zákazník spolehlivě a rychle přijímat a odesílat, rychle rostou: podle našich údajů je průměrný přenesený objem u připojení 64 Kbit/s účto­vaného podle provozu 3 183 MB měsíčně. Obvyklý limit přenesených dat, který je obsažen v měsíčním paušálu, přitom u ostatních poskytovatelů činí pouze 1 000 MB. Věřím, že naši zákazníci tento vstřícný krok společnosti GTS ocení.“

GTS nabízí rovněž velmi výhodné ceny za připojení bez limitu přenesených dat včetně pronájmu pevné linky (15 950,? Kč měsíčně za přípojku 64 Kbit/s) – takové připojení se vyplatí při středních objemech, konkrétně od 5 800 MB dat přenesených měsíčně.

O společnosti GTS

GTS je přední telekomunikační operátor poskytující integrovanou, cenově zvýhodněnou nabídkou širokopásmových hlasových, datových a internetových služeb.
Společnost GTS vznikla spojením tří telekomunikačních firem – Dattel, GTS Czech Net a GTS INEC v únoru 2000.
Dattel a.s. přinesla metropolitní optickou síť, licenci na poskytování veřejných telefonních služeb a propojovací smlouvu s dominantním operátorem. Firma GTS Czech Net poskytla neveřejnou telekomunikační síť, licencí na poskytování hlasových služeb pro CUG a pan-evropskou síť. GTS INEC byl předním českým ISP s regionální působností, díky kterému GTS nabízí bezkonkurenční národní (NIX) a mezinárodní konektivitu ( EBONE).
Hlavním cílem společnosti GTS je nabídnout zákazníkům jedinečnou kombinaci služeb a připravit se tak na vstup na liberalizovaný telekomunikační trh. Společnost je plně vlastněna firmou GTS Czech Inc.

O společnosti GTS Inc.

Global TeleSystems poskytuje své služby podnikům a poskytovatelům spojení ve 20 evropských zemích. Poskytuje jim pestrou nabídku širokopásmových služeb, připojení na Internet a hlasových služeb.GTS provozuje první, a v současné době též největší celoevropskou širokopásmovou optickou síť, jejíž body přítomnosti (PoP) se nacházejí ve více než 50 evropských městech a jejíž délka přesahuje 17 500 km GTS navíc oznámila plány na výstavbu moderního transatlantického systému FLAG Atlantic?1, využívajícího duální kabel. GTS rozšiřuje svou hlavní síť v řadě nejvýznamnějších evropských velkoměst prostřednictvím městských sítí CEN. Hlavní sídlo skupiny GTS je v USA, Washingtonu, její evropská centrála je v Londýně, a zastoupení GTS je možné najít ve více než 80 evropských městech.

Pro další informace kontaktujte prosím:

Marcela Roflíková
GTS
Tel.: 96 157 377
marcela.rofli­kova@gtsgroup­.cz

Sylvie Gondokusumo
Mmd
Tel.: 2425 1555
sylvie@mmd.cz

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů