Heinz využije myAVIS v dalších státech

[Tisková zpráva] Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. uspěla se systémem myAVISTM Field Sales ve výběrovém řízení na mobilní řešení obchodních procesů v České a Slovenské republice společnosti H.J.Heinz CR/SR a.s. Ta zastupuje pro tuzemský a slovenský trh mezinárodní potravinářský gigant Heinz známý především výrobou kečupů a omáček.

Řešení myAVISTM Field Sales nahradí od druhého čtvrtletí 2009 tradiční vedení obchodních procesů formou papírové dokumentace elektronickým řešením, které znamená významné zjednodušení a zefektivnění agendy a úsporu nákladů, přičemž přidává výhody elektronické obousměrné aktivní komunikace.

Vedení H.J.Heinz CR/SR a.s. se pro implementaci mobilního řešení myAVISTM Field Sales rozhodlo na základě dobrých referencí, technologické vyspělosti řešení a předpokladu rychlé ekonomické návratnosti. K výběru systému od společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o. přispěly také pozitivní reference z Polska, kde je již myAVISTM Field Sales v rámci koncernu Heinz používán a tamním týmem kladně hodnocen pro své přínosy, stabilitu a kvalitní podporu ze strany dodavatele.

Od implementace a nasazení informačního systému myAVISTM Field Sales očekává management společnosti H.J.Heinz CR/SR a.s. významnou optimalizaci práce regionálních obchodních zástupců, efektivnější komunikaci a řídicí procesy, ale také značnou informačně-konkurenční výhodu.

O společnosti H.J.Heinz CR/SR a.s.
Koncern Heinz je největším zpracovatelem rajčat na světě a svůj věhlas získal zejména díky rajčatovému kečupu, který začala společnost vyrábět již v roce 1876. Portfolio však zahrnuje více než 5 700 výrobků prodávaných po celém světě. Kromě kečupu vyrábí Heinz rajčatové výrobky a omáčky, dětskou výživu, konzervovaná hotová jídla, mražené pokrmy i krmení pro domácí zvířata. Značka Heinz se také stala synonymem pro potravinářské výrobky bez konzervačních látek a umělých barviv. Vlastní distribuce produktů Heinz byla v České republice zahájena v roce 1997.

O společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o.
KVADOS Mobile Solutions s.r.o. se úzce se specializuje na vývoj, distribuci a implementaci mobilního informačního systému myAVIS™. Společnost aktivně působí na většině trhů Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a dále rozsáhlé sítě obchodních partnerů v oblasti vývoje mobilních řešení pro společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém. KVADOS Mobile Solutions s.r.o. je držitelem Microsoft Gold Certified partner s kompetencemi Mobility Solutions a ISV Software Solutions, je také Hewlett Packard Preferred Partner 2009 se statutem ATeC – Autorizované technologické centrum HP, T-Mobile Solutions partner a Autorizovaný partner společnosti O2 Telefonica.

myAVIS™ je rodina mobilních informačních systémů pro uživatele, kteří většinu svého pracovního času tráví mimo kancelář. Funkčnost řešení myAVIS™ je navržena především pro prodejní, servisní, marketingové a distribuční společnosti a umožňuje u všech zákazníků společnosti efektivní řízení obchodních procesů. Monitoring a řízení aktivit mobilních uživatelů je zpracováván v serverové aplikaci systému myAVIS™. Uživatelé prostřednictvím mobilních zařízení PDA s aplikací myAVIS™ Client získávají informace a instrukce z centrály a zároveň provádějí v průběhu obchodních návštěv sběr požadovaných dat. myAVIS™ je certifikován nezávislou testovací organizací jako řešení s právem používat logo Designed for Windows Mobile.

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček