Hitachi Data Systems jmenovala Michaela Walkeyho viceprezidentem pro globální velkoobjemové obchodní kanály

[Tisková zpráva] SANTA CLARA, Kalifornie — 13. července 2006 — Hitachi Data Systems Corporation, dodavatel řešení Application Optimized Storage™ a stoprocentní dceřiná firma korporace Hitachi, Ltd. (NYSE: HIT), dnes oznámila jmenování Michaela Walkeyho senior viceprezidentem pro globální velkoobjemové obchodní kanály. Walkey přišel do Hitachi Data Systems z Flextronicsu, globálního výrobce elektroniky, kde pracoval ve funkci viceprezidenta a generálního manažera pro logistiku a opravy.

„Mike přináší do své funkce orientaci na zákazníka,” řekl Scott Genereux, výkonný viceprezident a generální manažer pro celosvětový prodej, marketing a podporu. „Se svými zkušenostmi v logistice, správě dodavatelského řetězce a službách pomůže prohloubit zaměření Hitachi Data Systems na malé a střední podnikové zákazníky a umožní nám tak přinést na trh více produktů, které budou pro tento segment ještě vhodnější.“

Před nástupem do Flextronicsu pracoval Walkey ve vedoucích pozicích v internetovém maloobchodě Buy.com a u technologického distributora Ingram Micro, kde byl viceprezidentem pro produktový management.

Obchodní operace Hitachi Data Systems prostřednictvím globálních velkoobjemových obchodních kanálů jsou prvořadým způsobem obchodování se stále rostoucím počtem malých a středních podnikových zákazníků. Nová Walkeyho pozice staví na jeho předchozích zkušenostech z Ingram Micro, kde byl odpovědný za divizi s obratem šest miliard USD, která obchodovala se systémy OEM výrobců, jako Apple, IBM, Compaq, HP, Hitachi a Toshiba. Ingram Micro, klíčový partner iniciativy Hitachi Data Systems zaměřené na budování globálních velkoobjemových obchodních kanálů, distribuuje do své rozsáhlé sítě resellerů modely Hitachi Data Systems nové generace TagmaStore® Workgroup Modular Storage WMS100 a Adaptable Modular Storage AMS200, optimalizované pro prodej prostřednictvím obchodních kanálů, stejně jako plug and play sestavy SAN kompatibilní s Microsoft Simple SAN for Windows Server™ 2003.

„Hitachi Data Systems určuje globální standard pro storage řešení a já jsem potěšen tím, že se mohu stát součástí tohoto týmu světové třídy,“ řekl Walkey. “Zachování kontinuity podnikání, replikace dat a potřeby archivace přesahují rámec podniku. Kombinace mých zkušenosti a vedoucí pozice Hitachi Data Systems v oblasti storage technologií urychlí naše úsilí o vybudování a rozšíření tohoto důležitého obchodního kanálu.“

Toto oznámení přichází v době, kdy Hitachi Data Systems dosahuje velmi silného růstu, živeného zejména prodejem řešení vybudovaných na revoluční firemní platformě Hitachi TagmaStore™ Universal Storage Platform a jejích jedinečných virtualizačních schopnostech založených na řadiči, dále rychle rostoucím prodejem softwarové sady pro správu storage HiCommand® a nově posílenou nabídkou řešení ve střední třídě. Produktové řady TagmaStore Adaptable Modular Storage a Workgroup Modular Storage optimalizované pro prodej prostřednictvím obchodních kanálů disponují high-endovými funkcemi, jako jsou partitioning logické cache a virtuální storage porty s bezpečnými doménami pro hostování storage. Tyto funkce, které nejsou u mnoha jiných systémů střední třídy k dispozici, pomáhají IT oddělením optimalizovat výkonnost životně důležitých podnikových aplikací, jako jsou Microsoft Exchange, ERP, CRM nebo databáze, a poskytovat jim bezpečný přístup k datům.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla