Hitachi Data Systems jmenovala vedoucí pracovníky odpovědné za servisně orientovaná storage řešení a rozvoj podnikových činností

[Tisková zpráva] SANTA CLARA, Kalifornie, 27. června 2007 — Společnost Hitachi Data Systems Corporation, stoprocentní dceřiná firma korporace Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT) a jediný dodavatel servisně orientovaných storage řešení, ohlásila jmenování Johna Mansfielda do funkce viceprezidenta pro strategii a vývoj globálních řešení a Briana Householdera na pozici viceprezidenta pro plánování a rozvoj podnikových činností. J. Mansfield vystřídal Jacka Dommeho, který byl nedávno jmenován hlavním provozním ředitelem COO Hitachi Data Systems. J. Mansfield a B. Householder budou podléhat přímo J. Dommemu a připojí se k výkonnému výboru Hitachi Data Systems.

“J. Mansfield a B. Householder přinášejí do svých nových rolí prověřené zkušenosti z vedoucích míst a jsou připraveni se i nadále podílet na naší strategii zavádění nového paradigmatu poskytování storage služeb,“ uvedl Minoru Kosuge, CEO Hitachi Data Systems. „V současnosti máme velmi silný tým vedoucích pracovníků doplněný nedávno o několik schopných výkonných ředitelů. Tento tým je synergicky zaměřen na inovace našich storage řešení a rozšiřování počtu zákazníků v celosvětovém měřítku.“

B. Mansfield byl klíčovým garantem úspěchu skupiny pro strategii a rozvoj globálních řešení a hrál hlavní roli při sestavování požadavků na novou generaci hardwaru, platformového softwaru, softwaru pro správu storage a storage řešení a služeb, které splňují specifické nároky globálních zákazníků Hitachi Data Systems.

Nově jmenovaný videprezident a šéf skupiny pro strategii a rozvoj globálních řešení J. Mansfield povede sjednocenou organizaci produktů a služeb společnosti zaměřenou na strategii a rozvoj řešení Hitachi Data Systems. Mezi jeho pravomoci budou patřit řízení návrhu a výroby portfolia řešení Hitachi v oblasti hardwaru, softwaru a služeb, vedení technických operací a globálního produktového marketingu a dozor nad technologickou kanceláří a školicím střediskem Hitachi Data Systems Academy.

„Nedávným uvedením Hitachi Universal Storage Platform V a Hitachi Content Archive Platform Version 2.0 jsme posílili naši pozici skutečného pionýra odvětví storage systémů. Dodáváme první a jedinou platformu sjednocených storage služeb schopnou spravovat všechny typy dat – soubory, objekty nebo bloky – napříč heterogenními úložnými prostředky,“ řekl John Mansfield, viceprezident pro strategii a vývoj globálních řešení Hitachi Data Systems. „Věřím, že naše divize pro strategii a vývoj globálních řešení poskytne trhu prvotřídní storage řešení, která umožní našim zákazníkům získat měřitelné hodnoty ze svých investic a zároveň nás dostanou daleko před naši konkurenci.“

Pod vedením B. Householdera Hitachi úspěšně rozšířila své portfolio špičkových nabídek storage systémů o nová inovativní řešení, která se na trh dostala díky strategickým investicím a partnerstvím s vedoucími společnostmi a umožňují, aby společnost Hitachi rozšířila svou působnost na rozvíjejících se rychle rostoucích trzích, jako jsou vysoce výkonná řešení NAS a služby pro archivaci obsahu. Významným příspěvkem B. Householdera byla investice Hitachi do společnosti BlueArc Corporation a OEM partnerství s tímto vedoucím dodavatelem řešení NAS a hladká realizace akvizice dodavatele řešení pro archivaci obsahu Archivas, Inc.

B. Householder bude ve funkci viceprezidenta pro plánování a rozvoj podnikových činností odpovědný za vedení všech aspektů celosvětové strategie rozvoje podnikových činností Hitachi Data Systems včetně slučování a akvizic. Mezi jeho další úkoly bude patřit získávání nových trhů, analýza nových strategických iniciativ a rozvoj nových podnikatelských příležitostí navržených pro zvýšení penetrace trhu servisně orientovanými storage řešeními Hitachi.

„Těším se na další realizaci naší specifické duální strategie, která se jednak zaměřuje na dodávky našich produktů interně vyvinutých s využitím veškeré šíře a hloubky oddělení Hitachi pro vývoj a výzkum, jednak vyhledává mezi našimi partnery nezávislé vývojáře inovativních storage technologií, které nabízejí funkce doplňující naše existující portfolio storage řešení,“ podotkl Brian Householder, viceprezident pro plánování a rozvoj podnikových činností. „Tato oboustranně výhodná kombinace umožnila společnosti Hitachi úspěšně využít výhodu zkrácení doby potřebné pro uvedení našich produktů na trh, přinesla vyšší návratnost našich investic a umožňuje dodávat řešení zaměřená na zákazníky, která odvětví storage systémů považuje za špičková.“

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů