Hitachi, Ltd., a HDS ukončily testování kompatibility a interoperability storage pro IBM

13. 9. 2006

[Tisková zpráva] TOKIO, Japonsko, a SANTA CLARA, Kalifornie, 12. září 2006 — Společnost Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT/TSE: 6501) a její stoprocentní dceřiná firma Hitachi Data Systems dnes ohlásily úspěšné dokončení testů kompatibility a interoperability storage systémů Hitachi podporujících řešení IBM Geographically Dispersed Parallel Sysplex® (GDPS)® ve verzích 3.2 a 3.3.

„Při provozu svých kritických aplikací se významný počet uživatelů storage systémů Hitachi – mimo jiné ve finančních službách, telekomunikacích a cestovním ruchu –spoléhá na mainframové systémy,“ řekl Jack Domme, výkonný viceprezident Hitachi Data Systems pro strategii a vývoj globálních řešení. „Úspěšné dokončení testů revolučních storage systémů Hitachi na kompatibilitu a interoperabilitu s IBM GDPS ukazuje, jaký má Hitachi zájem o tento strategický segment storage trhu. Pokud uživatelé uvažují při svém rozhodování o nákupu datového centra o společnosti Hitachi, mohou jí plně důvěřovat.“

Od května 2005, kdy Hitachi začala s testováním produktové interoperability s cílem potvrdit kompatibilitu storage systémů Hitachi s mainframy IBM zSeries, se zvyšuje spokojenost zákazníků i objem prodeje. Testy interoperability se týkaly řešení Hitachi TagmaStore® Universal Storage Platform, Hitachi TagmaStore Network Storage Controller, Hitachi SANRISE Universal Storage Platform a Hitachi SANRISE Network Storage Controller. Ve všech případech jde o storage produkty pro velké podniky prodávané po celém světě společnostmi Hitachi, Ltd., a Hitachi Data Systems.

IBM GDPS pomáhá automatizovat zotavovací procedury pro plánované i neplánované odstávky a udržovat tak téměř nepřetržitou dostupnost a možnost zotavení po selhání. Společnosti úspěšně testovaly schopnost spolupráce storage systémů Hitachi s GDPS, verze 3.2 a 3.3 prostřednictvím konektivity Enterprise System Connection™ (ESCON®), Fiber Connection (FICON®) a Fibre Channel Protocol (FCP) s vybranými konfiguracemi IBM eServer zSeries® 800, 900 a 990, System z9 a IBM 9672 G5 a G6 – provozovanými s operačními systémy z/OS® 1.6 a z/OS® 1.7.

Využití GDPS/Peer to Peer Remote Copy (PPRC) HyperSwap Manageru umožňuje synchronní zrcadleni až do vzdálenosti 100 km. Hitachi a IBM úspěšně testovaly funkce založené na GDPS/PPRC včetně: Planned HyperSwap; Unplanned HyperSwap; HyperSwap Failover/Failback; Unplanned HyperSwap IOS Timing trigger; FlashCopy.

Využití GDPS/Peer to Peer Remote Copy (PPRC) umožňuje synchronní zrcadleni až do vzdálenosti 100 km. Hitachi a IBM úspěšně testovaly funkce založené na GDPS/PPRC včetně: Planned HyperSwap; Unplanned HyperSwap; HyperSwap Failover/Failback; Unplanned HyperSwap IOS Timing trigger; Enhanced Recovery; FlashCopy.

GDPS/Extended Remote Copy (XRC) umožňuje asynchronní replikaci na neomezenou vzdálenost. Hitachi and IBM úspěšně testovaly funkci FlashCopy založenou na GDPS/PPRC.

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení