Hitachi se umístila v kvadrantu leaderů trhu s podnikovými diskovými poli střední třídy

[Tisková zpráva] V Praze dne 14. března 2008 — Hitachi Data Systems Corporation, stoprocentní dceřiná firma korporace Hitachi, Ltd., (NYSE: HIT) a jediný dodavatel servisně orientovaných storage řešení (Services Oriented Storage Solutions), ohlásila, že ji firma Gartner ve své zprávě „Magic Quadrant for Midrange Enterprise Disk Arrays, 2H07“1 umístila do kvadrantu Leaders.

Magic Quadrant společnosti Gartner vyhodnocuje dodavatele z hlediska kompletnosti svých vizí a schopnosti je realizovat. Podle firmy Gartner mají dodavatelé zařazení do kvadrantu Leaders „tržní podíl, důvěryhodnost a marketingové a prodejní schopnosti potřebné k tomu, aby prosadili nové technologie. Přitom rozumějí potřebám trhu, jsou novátory a myšlenkovými leadery a mají dobře sestavený plán, který mohou jejich zákazníci a potenciální zákazníci využít při návrhu svých storage infrastruktur a strategií“.

Storage produkty Hitachi Data Systems střední třídy jsou z hlediska výkonnosti a nabízené hodnoty na špičce celého oboru. Hitachi poskytuje mnoho storage služeb podnikové třídy, jako jsou AID-6, Logical Cache Partitioning, Host Storage Domains, Virtual Ports, Power Savings Storage, Role-Based Security Access a mnoho dalších, které další systémy střední třídy nenabízejí. Vysoce škálovatelné a univerzální produktové řady Hitachi Adaptable Modular Storage a Workgroup Modular Storage (modely AMS1000, AMS500, AMS200 a WMS100) umožňují víceprotokolové připojení v rámci celého produktového portfolia střední třídy.

„Novátorské high-endové storage služby Hitachi nabízíme ve stále větším rozsahu i v našich storage produktech střední třídy. Našim zákazníkům tak poskytujeme neporovnatelné hodnoty, jako jsou větší flexibilita, snižování nákladů a škálovatelná výkonnost, které jsou vyžadovány pro kriticky důležitá data a aplikace,“ řekla Brenda Peffer, viceprezidentka Hitachi Data Systems pro globální marketing. „Jsme velmi potěšeni tím, že nás firma Gartner zahrnula do kvadrantu leaderů. Díky výjimečným hodnotám a přínosu pro zákazníky naše řešení AMS a WMS rychle získávají stále větší tržní podíl velmi konkurenčního trhu se storage systémy střední třídy.“

Storage systémy střední třídy Hitachi AMS a WMS jsou integrální komponentou strategie Services Oriented Storage Solutions společnosti Hitachi a doplňují storage platformy Universal Storage Platform™ V a Hitachi Universal Storage Platform VM jako vrstvená nebo archivační storage, zejména tam, kde se v nich používají levnější disky SATA. Využitím služeb Hitachi Universal Storage Platform V pro externí virtualizaci mohou zákazníci začlenit systémy Hitachi AMS a WMS střední třídy integrované pod stejným managementem storage řešení a výhodně využívat stejné společné storage služby. Jde o další příklad toho, jak Hitachi poskytuje zákazníkům bezkonkurenční nákladovou efektivitu a škálovatelnost.

Další informace o produktových řadách storage řešení Hitachi Data Systems střední třídy naleznete na adrese www.hds.com.

Vitalia.cz: Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Zeleninové jogurty prý budou hit

Zeleninové jogurty prý budou hit

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka