Hitachi Universal Storage Platform V prošla benchmarkem SPC-1; je nejvýkonnější ze všech podnikových storage systémů vůbec

[Tisková zpráva] USP V překonává rekordy, vymazává konkurenci a svým uživatelům nabízí skvělý poměr ceny a výkonu podnikové storage

SANTA CLARA, Kalifornie, 8. října 2007 — Společnost Hitachi ohlásila, že její vlajková loď Universal Storage Platform™ V dosáhla v benchmarkovém testu SPC-1 (Storage Performance Council) nejlepšího výsledku v historii. Firma tak dále upevňuje své vedoucí postavení z hlediska výkonu podnikových storage systémů a zároveň boří bariéry zastarávajících monolitických architektur. Výsledky USP v testu zastiňují všechny ostatní podnikové storage systémy dosud testované tímto široce uznávaným standardizovaným benchmarkem.

Hitachi USP V téměř zdvojnásobila výkonnost dosaženou v testu SPC-1 konkurenčními podnikovými storage systémy, když dosáhla 200 245,73 SPC IOPS™ s jediným storage řadičem. Platforma prokázala neuvěřitelně krátkou dobu odezvy při nejnižší ceně a nabízí koncovým uživatelům vynikající poměr ceny a výkonu.

„Evaluator Group byla silným zastáncem testu SPC hned od publikování prvních výsledků v roce 2001 a povzbuzovala své klienty k využívání těchto výsledků při konkurenčních porovnáních. S těmito velmi působivými výsledky zvedla USP V velmi výrazně výkonnostní laťku podnikových storage systémů,“ řekl Chuck Standerfer, partner v Evaluator Group. „Vyzvali jsme i ostatní dodavatele podnikových storage systémů, aby přijali tuto výzvu a zveřejnili své výsledky SPC tak, aby uživatelé získali nezávislý zdroj informací pro posuzování výhod jednotlivých řešení.“

Tento výsledek nezávislého benchmarku SPC-1 potvrdil výkonnost platformy Hitachi USP V, které stále patří vedoucí postavení z hlediska dosažených kešovaných IOPS. Zařízení dosahuje skvělých 3,5 milionu kešovaných IOPS ve špičce, což znamená o 75 až 300 procent více než ostatní podnikové storage systémy na trhu. Zákazníci s platformou storage služeb tak nejsou prakticky ničím omezeni.

„Tyto benchmarkové výsledky jsou dalším potvrzením, že Hitachi USP V v podstatě řeší všechny obvyklé výkonnostní problémy storage systémů,“ řekl Carl Greiner, viceprezident OVUM pro průzkum oblasti infrastruktury. „Díky tomu, že platforma USP V prakticky zdvojnásobila předchozí maximální výsledky testu SPC, si mohou být zákazníci jisti, že jim Hitachi USP V poskytne při podpoře jejich IT infrastruktury maximální hodnotu jak dnes, tak v budoucnosti.“

„Pro zákazníky, kteří hledají absolutní špičku ve výkonnosti a nejkratší dobu odezvy svých kritických aplikací, má Hitachi USP V odpovídající sílu, která umožňuje vyřešit jakýkoli podnikatelský nebo IT problém a pozdvihnout výkonnost a využití storage na novou úroveň,“ uvedl Roberto Basilio, ředitel Hitachi Data Systems pro oblast podnikových storage produktů. „Tyto výsledky dále upevňují vedoucí pozici Hitachi na trhu high-endových storage prostředí.“

Nové výsledky benchmarkového testu SPC-1 znamenají pro zákazníky následující:

• Vyšší produktivitu – systém podporuje více byznys transakcí než jakýkoli jiný podnikový storage systém na trhu, což zvyšuje tržby a ziskovost.
  • Zvýšenou efektivitu – výrazně se zlepšuje doba odezvy aplikací na milisekundové hodnoty. Díky vyspělému a spolehlivému mikrokódu, který prošel mnohaletým vývojem, se zvětšila kapacita centrálně řízené platformy, čímž lze podporovat více uživatelů a více aplikací než dříve.
  • Nižší TCO – Hitachi USP V umožňuje na jednom řadiči storage zároveň provozovat více různých aplikací, jako jsou například Microsoft Exchange a Oracle Database 11g.
  • Snížení rizika – výkonnost zcela jistě hraje roli v úspěšnosti podnikání – pokud vaše aplikace nepracují dobře, pak tím podnikání trpí.

Více informací o výsledcích SPC-1 pro Hitachi Universal Storage Platform V naleznete na http://www.sto­rageperforman­ce.org/results/ben­chmark_results_spc1.

DigiZone.cz: Je tu první sportovní přenos přes mobily

Je tu první sportovní přenos přes mobily

Lupa.cz: Kolik ČR platí za sledování elektronické komunikace?

Kolik ČR platí za sledování elektronické komunikace?

DigiZone.cz: SES zajistí HD pro M7 Group

SES zajistí HD pro M7 Group

DigiZone.cz: Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Skylink: zpožděný kanál Prima +1

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...