Hladký přechod na EURO všem slovenským zákazníkům společnosti ABRA Software

[Tisková zpráva] Všechny slovenské verze produktové řady ABRA Gx jsou připraveny na společnou evropskou měnu.

ABRA se intenzivně věnuje informační kampani pro nové a stávající zákazníky, která vysvětluje veškeré aspekty přechodu. „Chápeme obavy řady zákazníků z této důležité změny, proto se snažíme nabídnout všechny dostupné informace a zároveň uživatele naučit s novými funkcemi ABRY pracovat, protože naše produkty jsou na přechod připraveny“, uvádí ředitel slovenské pobočky Martin Břečka. „Pro naše zákazníky je klíčový hladký přechod, který minimalizuje rizika a neovlivní provoz podniku. Veškeré úsilí věnujeme kritickým místům celého procesu a prvním předpokladem úspěšného přechodu je dostatek aktuálních informací,“ dodává. Informace o přechodu jsou dostupné ve formě webové prezentace na stránkách společnosti, dále firma organizuje tematicky zaměřené workshopy k jednotlivým fázím přechodu a pořádá pravidelná školení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).