Honeywell integruje řízení identit od Novellu do své bezpečnostní platformy

[Tisková zpráva] Praha, Česká republika – 2. května 2007 – Novell oznámil, že Honeywell integruje vlajkový produkt řízení identit Novellu do své bezpečnostní platformy kontroly přístupu, což organizacím pomůže lépe chránit jejich fyzické a duševní zdroje.

Obě společnosti spolupracovaly při vytvoření pevně integrovaného řešení bezpečného přístupu k fyzickým a duševním zdrojům a jejich poskytování, které je určeno podnikům s vysokými požadavky na bezpečnost, jakými jsou finanční služby a instituce poskytující zdravotní péči. V důsledku toho mohou organizace i v různorodých systémech automaticky poskytovat přístup uživatelům a řídit jej. Současně získávají holistický přehled o výskytu přístupů pro zvýšenou bezpečnost a shodu s předpisy.

Integrace produktu Novell do řešení Honeywell SmartPlus Identity Manager snižuje náklady a zvyšuje produktivitu zjednodušením celého procesu manuálního přidělování oprávnění a řízení informací o identitě uživatelů v rámci několika systémů. IT správci mají možnost automaticky synchronizovat uživatelská data a hesla přes různá zařízení a systémy, udržovat jediný bod řízení pro všechny uživatele, aktualizovat změny postavení uživatelů a ukončovat jejich přístup. Konečným výsledkem je silnější bezpečnostní řízení v rámci všech organizačních systémů.

„Legislativní předpisy a zvýšený zájem o bezpečnost nutí podniky koordinovat řízení fyzické a logické bezpečnosti,“ řekl Kent Erickson, viceprezident a generální manažer Managementu identit a bezpečnosti v Novellu. „Organizace, které hledaly koordinovanější přístup k řízení uživatelského přístupu, stály před složitým problémem, jak snadno získat a integrovat obě části systému. Naše spolupráce se společností Honeywell umožňuje distribuci řešení kombinovaného fyzického a logického řízení bezpečnosti z jednoho zdroje. A to dává zákazníkům důvěru v to, že obě součásti budou společně pracovat dobře.“

Novell Identity Manager, vlajkový produkt portfolia řešení řízení identit a bezpečnosti společnosti Novell, je integrován s novou verzí SmartPlus společnosti Honeywell tak, aby organizace měly úplnou infrastrukturu s aktivací identit. Novell Identity Manager řídí všechny uživatelské identity a chrání informační zdroje a podnikové systémy před neoprávněným přístupem. Řešení Honeywell SmartPlus řídí všechny fyzické kontroly přístupu, monitorování poplachů a identifikační systémy.

„Toto je první integrované řešení, které poskytuje organizacím takovou úroveň ochrany jejich duševního a fyzického vlastnictví,“ řekl John Lorenty, generální manažer v Honeywell Systems Group. „Naše spolupráce s Novellem usnadňuje z hlediska bezpečnosti sloučení fyzického a logického přístupu, což našim zákazníkům umožňuje lépe zvládat bezpečnostní rizika.“

Honeywell toto integrované řešení fyzického a logického přístupu již nabízí. Pro další informace navštivte www.fipssoluti­ons.com.

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání