HP Česká a Slovenská republika jmenovalo manažery divize PSG

[Tisková zpráva] PRAHA / BRATISLAVA, 20. října 2008 - Společnost Hewlett-Packard v rámci rozhodnutí evropského vedení o společném přístupu k českému a slovenskému trhu pro divize IPG a PSG oznámila složení manažerského týmu divize Personal System Group (PSG). Díky nemnoha odlišnostem obou trhů, na kterých HP uplatňuje shodný obchodní model, bude HP tímto krokem maximalizovat synergické efekty vedení obchodní jednotky PSG v ČR a SR. Divize PSG zastřešuje prodej a distribuci osobních počítačů, notebooků, pracovních stanic, tenkých klientů a PDA zařízení.

Ředitel divize PSG, Milan Futák, jmenoval následující osoby se zodpovědností za český i slovenský trh. Manažerem SPO (partnerský prodej) se stává Pavel Machovský, úsek PSG Corporate Enterprise and Public Sales povede Jan Zeman, manažerem PSG Category byl jmenován David Lev a funkci Marketing Manager bude zastávat Petr Trešl. Pavel Machovský (34 let) dosáhl titulu MBA na The Open University (2005), v HP pracuje od roku 1994 na různých pozicích, včetně manažerských, SPO ČR vedl od roku 2005. Je ženatý, má jedno dítě. Jeho zálibou je golf a cestování.

Jan Zeman (35 let) je absolventem VŠE v Praze, fakulty informačních technologií, a Technické univerzity Liberec, fakulty pedagogické, obor matematika – informatika. V HP pracuje od roku 1999 jako Sales Support Manager, Produktový Manager, PSG Account Manager a PSG Corporate Enterprise Account Manger. Dosud vedl PSG Corporate and Public Sales v ČR. Je ženatý. Baví ho cestování a sport všeho druhu.

David Lev (39 let) absolvoval v roce 1994 na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině, má zkušenosti jako Project Manager a řídil outsourcovaná call centra v regionu střední a východní Evropy. Dosud pracoval jako Category manažer se zodpovědností za komerční notebooky. Je ženatý a má dvě děti. Jeho hlavním koníčkem je sport, zejména lyžování a squash.

Petr Trešl (36 let) vystudoval Jihočeskou univerzitu v Českých Budějovicích. Zastával technicko-obchodní pozice ve společnosti Software602, následně měl ve společnostech Compaq a poté i HP zodpovědnost za rozvoj prodejního kanálu. Dosud vedl marketing Divize osobních počítačů v ČR. Je ženatý a má jedno dítě. Mezi své záliby řadí rodinu a zimní sporty.

O společnosti HP
HP se zaměřuje na zjednodušení používání technologií pro všechny své zákazníky – od domácích uživatelů až po velké společnosti. S produkty, které zahrnují tisková řešení, osobní počítače, software, služby a IT infrastrukturu, patří HP pozice největší světové IT společnosti. Dne 26. srpna 2008 dokončilo HP akvizici společnosti EDS. Další informace o HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.cz.

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček