HP dále zvyšuje kvalitu a rychlost svého servisu počítačů a notebooků pro domácnost

[Tisková zpráva] PRAHA, 22. března 2010 – Záruční servis, který společnost HP poskytuje pro počítače a multimediální notebooky a LCD monitory pro domácnost, bude od 1. dubna 2010 probíhat i v České republice. Jedná se například o tato zařízení: HP Pavilion, Compaq Presario, HP Mini, Compaq Mini.

“Jelikož HP servis je dlouhodobě vnímán jako jeden z klíčových benefitů, které zákazníky vedou k nákupu našich produktů, rozhodli jsme se naši pozici ještě více posílit. Autorizovali jsme proto osvědčeného lokálního servisního partnera pro servis našich produktů – notebooků a počítačů pro domácnost,” říká Petr Kheil, ředitel Divize osobních počítačů a dodává: „Zjednoduší se tak doprava a zrychlí se i čas potřebný k opravě výrobku a my věříme, že to zákazníci určitě ocení.“

Servis pro tyto produkty bude nově řešit společnost VSP DATA a.s., která je servisním partnerem HP již od roku 2000 a patří mezi nejzkušenější ve svém oboru. Ve VSP DATA a.s. například probíhá přibližně 50 % servisních oprav produktů divize HP IPG (tiskárny, skenery apod.) v rámci regionu EMEA(Evropa, Blízký Východ a Afrika).

Pro co nejrychlejší provedení servisu společnost HP doporučuje zaslat produkt poštou anebo přepravní službou, včetně dokladu o nákupu (faktury), na adresu:
Servisní středisko HP
Údolní 2188
Tábor
390 64

Opravený produkt bude posléze zaslán na náklady HP zpět na adresu uvedenou odesílatelem. Servis ostatních produktů HP zůstává nezměněn. Více informací o novinkách záručního servisu můžou zákazníci získat na stránkách zákaznické podpory http://www.hp­.cz/services/pod­pora/.

O společnosti HP
HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.