HP otevírá první značkovou prodejnu v České republice

28. 1. 2011

[Tisková zpráva] PRAHA, 27. ledna – Společnost Hewlett-Packard včera v Děčíně otevřela první značkovou prodejnu v České republice, tzv. HP Branded Store, která je zcela v korporátních barvách HP. V rámci celoevropského pilotního projektu je to jedna z prvních pěti HP prodejen v oblasti EMEA (Evropa, Afrika, Blízký východ). Česká pobočka HP tak získala důvěru centrálního vedení a je mezi prvními, které budou testovat nový typ prodeje. V pilotním projektu již byly otevřeny HP Branded Store ve Španělsku, Srbsku, Chorvatsku, Rumunsku a nebo například v Kazachstánu.

Na realizaci pilotního projektu HP Branded Store v České republice se podílela děčínská firma 2H–Heran Jan. Jak se vyjádřil Petr Kheil, ředitel divize osobních počítačů společnosti HP: „Společnost 2H–Heran Jan patří dlouhodobě mezi nejloajálnější partnery, se kterými české zastoupení HP spolupracuje již dlouhou řadu let. Tato skutečnost spolu s vynikajícími prodejními výsledky firmy 2H-Heran Jan, a to nejen v rámci kraje, ale i celé České republiky, nás utvrdila v tom, že vytvořit první značkovou prodejnu HP právě ve spolupráci s 2H–Heran Jan bude správnou volbou.“

Nová značková prodejna v Děčíně zcela odpovídá světové úrovni prodeje daného typu výrobků. Zákazník zde nalezne nejen kompletní portfolio produktů, a to i včetně doplňků a příslušenství, ale také velmi pohodlné a přátelské prostředí, které počítá s tím, že si zákazník může výrobky vyzkoušet a prověřit přímo na místě. HP společně s obchodním partnerem pravidelně vyhodnocuje prodeje a nákupní chování zákazníků tak, aby mohla rychle a efektivně reagovat na jejich měnící se požadavky.

„Jsme velmi rádi, že máme možnost zařadit se do tohoto exkluzivního projektu. Umožní nám to ještě více rozšířit a zatraktivnit naši nabídku výrobků produktového portfolia HP nejen v severočeském regionu, ale i v rámci celé České republiky,“ řekl Jan Heran, majitel firmy 2H-Heran Jan.

HP je velice aktivní v oblasti prezentace svých výrobků přímo v místě prodeje a má uzavřena partnerství s celou řadou obchodních partnerů.

U retailových a klasických obchodů se jedná například o projekt Store in Store, který byl zatím realizován ve společnostech Alza, Comfor, Czech Computer nebo TS Bohemia.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové  příležitosti pro uplatnění techno­logií, které významně  ovlivňují jed­notlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tis­ková řešení, osobní výpočetní  techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO