HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost

24. 10. 2010

[Tisková zpráva] Spojení veřejnosti a odborníků HP z oblasti technologických služeb přináší prostředky na boj proti celosvětové bídě

Praha, 20. října 2010 – Společnost HP představila nový program, který umožňuje uživatelům HP technologií společně s odborníky HP získávat finanční dary pro humanitární organizaci CARE, která se dlouhodobě věnuje boji proti celosvětové bídě a chudobě.

V rámci programu HP Technology Services Experts věnuje HP organizaci CARE částku 10 dolarů pokaždé, kdy dá některý z registrovaných návštěvníků na webu programu hlas svému oblíbenému HP odborníkovi technologických služeb. Návštěvníci mohou hlasovat až sedmkrát denně.(1)

„HP přidává technologiím dotek lidskosti. Díky partnerství s organizací CARE má naše lokální činnost globální dopad,“ řekla Michelle Weiss, viceprezidentka marketingu divize HP Technology Services. „Náš nový program pomůže organizaci CARE rozvíjet humanitární práci při boji s bídou po celém světě.“

„HP jako důležitý a dlouhodobý partner organizace CARE přispívá k plnění našeho poslání poskytováním technologické odbornosti i štědrou podporou,“ řekla Radha Muthiah, viceprezidentka strategických partnerství a aliancí organizace CARE. „Oceňujeme odhodlání společnosti HP nápaditě a smysluplně spojovat veřejnost s prací CARE.“

Toto úsilí je součástí nového programu HP Technology Services, který má do služeb vnést ještě více lidskosti. Program prezentuje odbornost a know-how týmu HP – od pracovníků vývoje až po profesionály služeb – aby lidé mohli trávit méně času řešením problémů a více času produktivním rozvojem svého podnikání.

Více informací o programu HP Technology Services Experts je k dispozici na webových stránkách www.hp.com/go/TSvo­te.

O organizaci CARE
Organizace CARE byla založena v roce 1945 a jako přední humanitární sdružení bojuje s celosvětovou bídou. CARE klade zvláštní důraz na práci s chudými ženami, protože ženy s patřičnými zdroji jsou schopny pomoci celým rodinám a komunitám uniknout z bídy. Ženy jsou v centru komunitní práce organizace CARE v 72 zemích světa zaměřené na lepší vzdělávání, péči o zdraví a ekonomické příležitosti. Další informace jsou k dispozici na webu www.care.org.

O společnosti HP
HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Říká amoleta - a myslí palačinka

Říká amoleta - a myslí palačinka

120na80.cz: Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?