HP představuje nová řešení pro firemní desktopy

[Tisková zpráva] Společnost HP obdržela cenu "2008 Europe CXOs’ Choice Award" pro celkově nejlepší značku desktopu za kvalitu a spolehlivost

ŽENEVA (Švýcarsko) / PRAHA, 22. září 2008 – Společnost HP dnes oznámila rozšíření svého portfolia o novou řadu bezpečných a výkonných desktopů. HP uvedlo špičkovou řadu desktopů HP Compaq dc7900 Business Desktop PC s účinností napájecích zdrojů vyšší až o 87 procent a novými bezpečnostními prvky.

„HP neustále dodává inovativní řešení vyvíjené pro rozvoj podnikání a poskytující energeticky efektivní a spolehlivé produkty se silnějšími bezpečnostními prvky,“ uvedl Petr Trešl, marketingový manažer divize PSG, HP. „Dnes představené firemní počítače zkvalitní našim velkým i menším zákazníkům jak každodenní operace, tak i dlouhodobý profit poskytnutím vyšší spolehlivosti, bezpečnosti a produktivitě.“

V září letošního roku bylo HP také oceněno titulem „2008 Europe CXOs’ Choice Award“ pro celkově nejlepší značku desktopu za kvalitu a spolehlivost. Podle nezávislého průzkumu společnosti Frost & Sullivan uvedlo 96 procent zákazníků s počítači HP celkovou spokojenost, 77 procent oceňuje zákaznické služby HP a 89 procent uživatelů je spokojeno i s kvalitou a spolehlivostí. „Výsledky hovoří samy za sebe a vítěz je jasný: HP,“ okomentovala průzkum ředitelka Competetive Benchmarking Services Frost & Sullivan Tonya Fowler.

Řada firemních PC s energetickou účinností, zvýšenou spolehlivostí a silnějším zabezpečením
Nový HP Compaq dc7900 Business Desktop PC nabízí řadu nejnovějších technologií zvyšujících bezpečnost, produktivitu a úsporu energie, což vede k větší spolehlivosti.

O 87 procent účinnější napájecí zdroje poskytují dc7900 vyšší výkon, který je velmi šetrný k životnímu prostředí. dc7900 odpovídá podmínkám posuzování vlivů na životní prostředí Tool (EPEAT ™) Gold a kvalifikaci ENERGY STAR ® 4.0. Energeticky uvědomělé podniky mohou snížit svou spotřebu energie s HP Power Manager, který umožňuje uživatelům individuálně nastavit napájení PC pro optimální kombinaci výkonu a úspor a v konečném důsledku tak snížit dopad svých počítačů na životní prostředí.

Firmám využívajícím duální monitory nabízí dc7900 integrovaný duální monitor podporující VGA i DisplayPort rozhraní, díky čemuž už nemusí pořizovat duální grafické karty. Pro firmy, které potřebují podporu triple a quad monitorů, umožňuje dc7900 integrovat nejnovější grafické karty a zobrazovací technologie. Mimo to uživatelům umožňuje používat pouze jeden typ grafické karty v každém ze slotů duální PCI Express x16, což přináší zvýšený výkon a zjednodušení.

Zákazníci se mohou rozhodnout i pro další zabezpečení pomocí dvou nových funkcí v HP ProtectTools. Privacy Manager umožní uživatelům bezpečně vyměňovat e-maily s digitálním podpisem, zatímco File Sanitizer dovoluje snadno a trvale odstranit data z PC před likvidací.

Řada HP Compaq dc7900 Business Desktop PC přichází ve třech flexibilních provedeních: ultra slim desktop, malý desktop, poskytující optimální kombinaci velikosti a rozšiřitelnosti, a konvertibilní minitower pro maximální prostor na budoucí rozšiřování.

Cena a dostupnost
Začátek prodeje HP Compaq dc7900 Business Desktop PC se celosvětově očekává 22. září s cenou od 10890 Kč bez DPH. Více informací je k dispozici na www.hp.eu/desktops.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: 7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček