Společnost HP rozšiřuje svou firemní nabídku řešení pro tisk a zpracování obrazu

[Tisková zpráva] PALO ALTO, Kalifornie, 27. srpna 2008 – Společnost HP dnes představila pět nových tiskových řešení s funkcemi, jako například bezpečný tisk šeků či elektronické zpracování dokumentů, odpovídající požadavkům velkých podnikových zákazníků na bezpečnost a možnosti správy.

Ve spolupráci se svými partnery nabízí HP svým zákazníkům řešení pro správu, zabezpečení a zlepšení pracovních toků v jejich prostředí tisku a zpracování obrazu. Nová řešení, vyvinutá v rámci programu HP Solution Business Partner (SBP), nabízejí uživatelům zvýšení efektivity a zdokonalení podnikových procesů. „HP se svými partnery pokračuje ve vývoji řešení, zaměřených na klíčové problémy zákazníků,“ uvedl John Johasky, viceprezident a generální manažer Worldwide Sales and Services, Imaging and Printing Group, HP.

„Dnešní nabídka je především reakcí na rostoucí poptávku pro odborných službách a technologiích pro zlepšení efektivity tisku a zpracování obrazu při současném snížení nákladů, minimalizaci bezpečnostních rizik a zajištění shody s požadavky legislativy.“

Řešení pro správu a zajištění maximální efektivity v rámci celého podniku
Společnost HP ve spolupráci s partnery Troy, SafeCom, Captaris a Standard Register vyvinula následující řešení pro uspokojení podnikových potřeb v oblasti zabezpečení a správy:

• HP Check Printing Security Solutions od HP a Troy Group, Inc.(1) je určeno především pro banky a finanční instituce. Nabízí lepší kontrolu a ochranu tiskových zařízení pro bezpečný tisk šeků a jejich ochranu před paděláním. Řešení lze však rovněž použít všude tam, kde je třeba chránit dokumenty před paděláním: například pro tisk školních vysvědčení, lékařských receptů nebo rodných listů.
  • HP Imaging and Printing Job Accounting and Security Solutions od HP a SafeCom(2) umožňují zákazníkům lépe kontrolovat náklady na tisk, zajistit omezení barevného tisku, chránit důvěrné dokumenty a snížit dopad na životní prostředí prostřednictvím zavedení přísných zásad pro využívání tisku a kopírování. Patří mezi ně například výchozí nastavení oboustranného a monochromatického tisku nebo požadavek na ověření autentičnosti uživatele.
  • HP LAN Fax Solution od HP a Captaris(1) kombinuje systém Captaris RightFax s multifunkčními tiskárnami HP (MFP) a systémy pro digitální odesílání. Místo samostatných faxů mohou uživatelé nyní přijímat i odesílat faxy z MFP, systému pro digitální odesílání nebo z počítače a snížit tak počet zařízení v kanceláři.
  • HP Print Optimization Solution od HP a Standard Register(3) umožňují organizacím zajistit kontrolu nad zvyšováním nákladů prostřednictvím integrovaného systému pro správu tisku. Řešení monitoruje a vykazuje data o využívání zařízení s možností interaktivního zasílání informací o nákladech na tisk či pokynů pro využití efektivnějšího zařízení pro danou úlohu.

Zlepšení podnikových procesů prostřednictvím komplexního řešení pro zpracování a distribuci elektronických dokumentů
HP Document Capture Solutions od HP a Kofax(1) představuje flexibilní nástroj pro zpracování a automatickou distribuci elektronických dokumentů a výměnu informací. S použitím tohoto řešení se stává digitalizace dokumentů skutečnou konkurenční výhodou. Řešení současně pomáhá eliminovat možná rizika prostřednictvím silného zabezpečení a zajištění shody s legislativou. Řešení pracovního toku doplňují portfolio HP Access Control Printing Solutions o nástroje pro ověřování autentičnosti, audit a účetnictví. S jejich využitím mohou podniky zlepšit a zjednodušit zpracování i výměnu dokumentů a dosáhnout tak vyšší efektivity.

Kromě toho je nyní nedávno uvedený plochý dokumentový skener HP Scanjet N9120 certifikován pro řešení digitalizace dokumentů od tří partnerů HP Solutions Business Partners: Kofax, Omtool a ReadSoft. Zákazníci mohou snadno integrovat aplikace pro správu dokumentů a zvyšovat tak produktivitu. Skener, který je již běžně prodáván, nabízí vyšší produktivitu i efektivitu, více možností zpracování dokumentů a maximální spolehlivost.

Zaručení kvality pro zákazníky HP prostřednictvím certifikovaných řešení
Program HP Solutions Business Partner Accreditation, Certification and Test (ACT) je v plném proudu. Do dnešního dne bylo akreditováno 13 partnerských společností a 20 řešení. Společnost HP se nadále snaží rozšiřovat nabídku řešení pro infrastruktury, správu a pracovní toky.

Více informací o nových službách a firemních řešeních od společnosti HP najdete na www.hp.com/go/gsc a www.hp.com/lar­ge/ipg/soluti­onspartner

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla