HP spouští další tvůrčí video soutěž

16. 6. 2009

[Tisková zpráva] Společnost žádá mládež Evropy, Středního východu a Afriky o kreativní nápady, aby poznala, co chtějí s počítačem podnikat

ŽENEVA/PRAHA, 16. června 2009 – Společnost Hewlett-Packard dnes oznámila, že spouští další video soutěž, která dává mládeži v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) šanci sdělit HP ty nejúžasnější věci, které by mohli dělat s počítačem. Tato soutěž, součást kampaně HP Listen 2U, dává mladým šanci projevit svůj talent, kreativitu a důvtip.

Mladí lidé žijící ve zmíněném regionu se mohou do soutěže zapojit zasláním maximálně 30vteřinového videa s námětem: ‚Nejúžasnější věc, kterou byste si přáli dělat se svým počítačem‘ na adresu projektu Listen 2U na YouTube: http://www.you­tube.com/grou­p/RUtheNextIn­ventor. Devět finalistů obdrží počítač HP Pavillion dv2 Entertainment PC a vítěz získá HP TouchSmart IQ800 Desktop PC.

„HP hledá mladé myšlenky – ať už seriózní nebo vtipné – na téma, co by mladí chtěli s počítačem dělat,“ řekl viceprezident pro marketing divize Personal System Group společnosti HP v Evropě, na Středním východě a v Africe (EMEA) Luciana Broggi. „Místo toho, abychom mladým lidem – jak to dělá většina společností – říkali: ´Tady je náš produkt a tohle s ním dělejte´, HP se k nim obrací s dotazem: ´Co chcete, aby náš produkt dělal?´“

První desítka videoklipů bude na základě počtu zobrazení a hodnocení kvality obsahu diváky YouTube zařazena mezi finalisty, celkového vítěze vybere HP.

Listen 2U v ČR
Pro představení kampaně Listen 2U v České republice si HP vybralo festival Sázavafest. Návštěvníci festivalu jsou totiž typickou cílovou skupinou, na kterou HP svým projektem míří. Jedná se o celoevropskou kampaň, zaměřenou na mladé lidi, kteří využívají zejména multimediální funkce svých notebooků – poslech hudby, prohlížení fotografií, stříhání videa nebo přístup k populárním komunikačním sítím Facebook či YouTube.

Součástí kampaně HP Listen 2U bude i multimediální kamion, který napříč Evropou představí zábavnou formou nejnovější produkty a umožní všem mladým zájemcům vyzkoušet si je a zároveň si zasoutěžit o zajímavé ceny.

„Těšíme se na novou formu prezentace našich notebooků a počítačů pro mladé lidi,“ zve na Sázavafest marketingový ředitel Divize osobních počítačů společnosti HP Česká republika a Slovensko Petr Trešl. „Věříme, že jim v rámci festivalu nabídneme celou řadu aktivit a informací, které je zaujmou. Zároveň budou moci každý den soutěžit o řadu hodnotných cen, včetně notebooku HP Pavilion.“ Pro více informací navštivte www.hp.com/lis­ten2U.

O společnosti HP
HP, největší technologická společnost světa, zjednodušuje používání technologií jednotlivcům i firmám prostřednictvím portfolia tiskových řešení, osobní výpočetní techniky, softwaru, služeb a IT infrastruktury. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu