HP získalo ocenění STAR za inovativní služby podpory

12. 1. 2010

[Tisková zpráva] Odborníci z celého světa uznávají kvality podpůrných služeb společnosti HP a řadí ji mezi nejlepší firmy v oboru

Praha, 12. ledna 2010 – Společnost HP získala ocenění Fall 2009 STAR Award za vynikající služby v oblasti podpory udělované organizací Technology Services Industry Association (TSIA).

HP si vysloužilo ocenění v kategorii Service Excellence in Innovative Support za své dlouhodobé inovace v oblasti technologií, procesů a týmů, jejichž posláním je poskytovat zákazníkům co nejkvalitnější podporu. Toto ocenění převzali zástupci společnosti HP na konferenci Technology Services World v Las Vegas na konci loňského roku.

„Inovativní podpůrné programy a technologie pomáhají společnosti HP lépe a novými způsoby komunikovat se zákazníky, více rozumět jejich potřebám a poskytovat jim všestrannou podporu,“ řekla Tara Bunch, viceprezidentka HP Global Customer Support Operations. „Ocenění Fall 2009 STAR Award je pro nás velkou odměnou i zadostiučiněním.“

Ocenění Fall 2009 STAR Award v kategorii Service Excellence in Innovative Support se uděluje společnosti, která si nejvíce osvojila inovace v personální politice, procesech a technologiích zvyšujících produktivitu zaměstnanců, úroveň služeb a celkovou spokojenost zákazníků. Oceněná společnost musí také umět předcházet možným problémům a efektivně zvládat více činností prostřednictvím neasistovaných kanálů. „Ocenění STAR jsou uznávána jako jedna z nejvyšších v oblasti organizace služeb a podpory,“ řekl Stephen Smith, ředitel pro finance a informatiku firmy TSIA. „Tímto oceněním vyslovili odborníci z celého světa společnosti HP uznání za poskytování podpory na světové úrovni a zařadili ji tak mezi nejlepší firmy v oboru.“

Ocenění STAR jsou udělována od roku 1990 technologickým společnostem, jež vykazují mimořádné provozní podmínky, inovace a nabídky v oblasti služeb. Produkty HP jsou podporovány oceňovanými programy záručních i pozáručních služeb HP Total Care. Mezi možnosti online podpory HP patří fóra podpory pro zákazníky, bezplatně nabízené uživatelské online lekce, zvláštní videokanál věnovaný podpoře, PC Tune-up Center a nově navržený web HP Customer Care. Profesionálové z center podpory HP jsou navíc nepřetržitě k dispozici na telefonu.

Další informace lze najít na webu www.hp.com/go/to­talcare.

O organizaci Technology Services Industry Association
Technology Services Industry Association (www.tsia.com) je největší a nejaktivnější asociací v oboru technologických služeb. Má více než 50 000 členů ze 300 společností v 80 zemích. Jejími členy jsou manažeři a profesionálové z celého světa, kteří se dlouhodobě pohybují v oblasti služeb.

O společnosti HP
HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře