IceWarp mezi vůdci v oblasti řešení e-mailových serverů

[Tisková zpráva] Praha, 8. 4. 2009 - Společnost IceWarp, dodavatel IceWarp Server software, se po realizovaném průzkumu objevil v nové studii s názvem „Trh s e-mailovými a kolaboračními řešeními v letech 2008-2012,“ který provedla americká společnost The Radicati Group. IceWarp se tak dostal mezi vůdčí společnosti nabízející řešení v oblasti e-mailových serverů.

Výsledky posledního průzkumu společnosti The Radicati Group, přední analytické společnosti zabývající se oblastí IT a telekomunikací, ukázaly podíly nejúspěšnějších firem na trhu v oblasti řešení e-mailových serverů. Jedná se nejen o firmy Microsoft, IBM, Sun, Novell, ale také jejich stále populárnější konkurenty IceWarp Server a Communigate. V případech, kdy nejrůznější společnosti hledají spolehlivého dodavatele softwaru, jsou nezávislé průzkumy trhu považovány za nejlepší zdroj informací.

Studie poskytuje hloubkovou analýzu celosvětového trhu korporátních e-mailových řešení a týmovou spolupráci, přičemž zahrnuje i soudobé trendy, zastoupení jednotlivých hráčů na trhu nebo prognózu vývoje situace na příští čtyři roky. Nechybí ani rozdělení do skupin dle regionů a velikosti podniku. Radicati spolupracuje s koncovými zákazníky, jež hledají pomoc při nákupu IT produktů, stejně tak jako se samotnými vývojáři sledujícími konkurenční produkty. Podobné studie poskytují cenné informace, nutné pro určení dlouhodobé strategie při vývoji produktů.

Rozčlenění klientů do skupin zahrnuje korporátní organizace (40%), prodejce (35%), poskytovatele služeb (15%) a investiční firmy (10%) a bylo zjištěno, že stále více organizací a lidí ve vůdčím postavení studuje zprávy od společnosti Radicati. IceWarp je vzájemnému porovnávání s ostatními účastníky trhu nakloněn a také potvrzuje, že výsledek studií, které provedla společnosti Radicati, odpovídá interním indikátorům velikosti prodejů.

„Podrobné informace o trhu, které poskytl výzkum „Trh s řešeními pro poštovní a kooperativní služby“, nám pomohly s urychlením příprav našich nových produktů a služeb, jež představíme v první polovině roku 2009,“ uvedl Chris Grady, výkonný ředitel společnosti IceWarp. Výkonná ředitelka Radicati Group, Sara Radicati, k tomu dodala: „I za současné ekonomické situace bude růst v příštích čtyřech letech poháněn poskytovateli služeb hledajícími pokročilé e-mailové platformy, kteří za co nejnižší cenu nabízejí pokročilá poštovní řešení pro malé a střední firmy. IceWarp má na těchto trzích tradičně silné postavení.“

IceWarp Czech republic
IceWarp Mail server je vyvíjen a distribuován již od roku 1999 a díky svoji stabilitě a spolehlivosti se stal oblíbeným řešením v segmentu ISP a mezinárodních firem. Dnes je distribuován ve více než 20 zemích světa, zejména pak v severní i jižní Americe, Europě a Asii. Výhradním distributorem a oprávněným uživatelem označení IceWarp CzechRepublic je, na základě souhlasu společnosti IceWarp Ltd., společnost E & S Software s.r.o. Více informací na www.icewarp.cz

O akciové společnosti The Radicati Group, Inc
Skupina The Radicati Group pokrývá všechny aspekty zabezpečení pošty, její archivace, bezdrátových technologií, webových služeb, správy identity, instant messagingu, spojených komunikací, VoIP a dalších. Společnost poskytuje kvantitativní i kvalitativní informace, zahrnující podrobné rozbory velikosti trhu, zastoupení jednotlivých hráčů a prognózy do budoucnosti na celosvětovém základě. Společnost The Radicati Group má středisko v Kalifornii (Palo Alto) a disponuje také pobočkami v Londýně, Hong Kongu a Melbourne.

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst