Verze ICQ 7 instalována za pouhé dva týdny více než 3 milionkrát

[Tisková zpráva] PRAHA, 3. února 2010: ICQ, přední poskytovatel služeb typu „instant messaging“ (IM), láme s nejnovější verzí ICQ 7 dostupné od 18. ledna rekordy. Během pouhých dvou týdnů byla tato verze instalována po celém světě více než 3 milionkrát*. ICQ ve verzi 7 integruje mj. přístup k sociálním sítím, jako jsou Facebook, Twitter, YouTube a Flickr.

S poslední verzí ICQ získává instant messaging úplně jiný pohled. Potřeby uživatelů jsou jako vždy hlavní prioritou. S jediným softwarem umožňujícím zůstat v kontaktu se svými ICQ přáteli, mohou uživatelé ICQ 7 být v aktuálním spojení prostřednictvím diskusí se svými kontakty v rámci sociálních sítí, včetně možnosti komentovat a měnit svůj status z ICQ.

*Zdroj: ICQ, únor 2010

O ICQ:
ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com. ICQ byla vytvořena v roce 1996 izraelskou společností Mirabillis, která je dnes součástí skupiny AOL LLC. ICQ a její květinové logo jsou registrovanými známkami AOL LLC v USA a dalších zemí světa.