ICQ a Centrum Holdings uzavreli dohodu o strategickej spolupráci

[Tisková zpráva] Bratislava, 8.4.2009: Spoločnosť ICQ, svetoznáma značka v segmente on-line komunikácie a zábavy uzavrela na Slovensku strategické partnerstvo s Centrum.sk. Slovenským užívateľom a fanúšikom služby ICQ budú onedlho predstavené novinky tejto populárnej komunikačnej služby. Slovenská republika sa tak po Českej republike stáva ďalšou krajinou, kde spoločnosti Centrum Holdings a ICQ uzavreli strategické partnerstvo.

“Strategické partnerstvo s ICQ je v súlade so stratégiou rozvoja našich služieb a mediálnou expanziou na Slovensku”, povedal Igor Kalaš, výkonný riaditeľ Centrum Holdings na Slovensku. „ICQ je veľmi silná značka. Sme presvedčení, že práve vďaka popularite a kvalite služby nášho partnera ponúkneme slovenským užívateľom produkt svetovej úrovne pre on-line komunikáciu.“ dodáva Igor Kalaš

ICQ je nástroj pre osobnú komunikáciu prostredníctvom textových, hlasových a video odkazov, ktorá tiež ponúka viacero doplnkových služieb pre zábavu a komunitné potreby. „ICQ veľmi úspešne spolupracuje s Centrum Holdings v Českej republike a sme nadšení, že naše partnerstvo môžeme rozšíriť a ponúknuť Slovenským užívateľom jednu z najúspešnejších komunikačných služieb, obohatenú o lokálny obsah a služby“, hovorí Eliav Moshe, výkonný riaditeľ ICQ. „Sme veľmi radi, že sme na Slovensku našli partnera ktorý pozná potreby našich užívateľov a hodnotu našej služby.“ dodáva Eliav Moshe.

Užívatelia ICQ denne pošlú a príjmu viac ako miliardu rýchlych odkazov. Nad rámec on-line komunikácie prostredníctvom textových, hlasových a video odkazov používatelia získavajú prístup k dodatočným službám ako on-line hry, SMS, rýchlemu vyhľadávaniu a ďalším. Množstvo dodatočných služieb v ICQ bude v budúcnosti naďalej rásť s cieľom prinášať používateľom stále nová vylepšenia a užitočné doplnky..

O ICQ (www.icq.com)
ICQ je lídrom v segmente okamžitej komunikácie s užívateľmi na celom svete. Robustný komunikačný software, rozšírené komunikačné prvky a dynamické komunitné riešenia sú dostupné v 17 svetových jazykoch zdarma na www.ICQ.com. ICQ, vytvorené v roku 1996 izraelskou spoločnosťou Mirabilis je dnes vo vlastníctve spoločnosti AOL LLC. Značka a logo ICQ sú registrovanými ochrannými známkami spoločnosti AOL LLC v USA a ďalších krajinách sveta.

O Centrum Holdings (www.centrumhol­dings.sk)
Centrum Holdings je internetový mediálny dom aktívny v krajinách strednej a východnej Európy (Slovensko, Česká republika a Chorvátsko). Na Slovensku oslovuje mesačne viac ako 1,5 milióna užívateľov. Spoločnosť prevádzkuje on-line médiá Atlas.sk, Centrum.sk, Mapy.sk, Wanda.sk, Žena.sk, Pobox.sk, Aktuálne.sk, Dnes.sk a mnohé ďalšie.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé