ICQ představuje mobilní zařízení pod značkou ICQ

6. 12. 2008

[Tisková zpráva] ICQ jako první poskytovatel služeb „instant messaging“ přichází na trh s novým mobilním zařízením se svou značkou, který obsahuje výhodný předplacený balíček s neomezeným mobilním přístupem pro uživatele ICQ účtu. Ti tak mohou být stále v kontaktu se svými ICQ přáteli přímo z mobilu.

Mnichov, 5. prosince 2008: Představením nového ICQ mobilního zařízení pokračuje ICQ v rozšiřování svých mobilních služeb. Nové mobilní zařízení bylo uvedeno v těchto dnech na německý trh, kde ICQ komunitu tvoří více jak 8 miliónů uživatelů, a plánuje se rozšíření i do dalších zemí. Toto zařízení je postaveno na inovativních ICQ mobilních službách uvedených již dříve tento rok, přičemž obsahuje ICQ cestovatelskou SIM kartu, službu posílání SMS zpráv z ICQ, a nyní také ICQ mobilní telefon.

Uvedení mobilního telefonu ICQ podtrhuje snahu ICQ o to, aby uživatelé mohli zůstat ve spojení, i když nejsou právě u svého počítače či laptopu. Mobilní telefon přichází také s komunikačním balíčkem zahrnujícím neomezený přístup do ICQ, což znamená, že přihlášení uživatelé zůstávají v kontaktu přímo v jejich mobilu. Do budoucna plánuje ICQ obohatit tuto službu o emailovou službu prostřednictvím mobilního portálu. Mobilní balíček je pro první měsíc zdarma a poté je nabízen za výhodnou sazbu 4,95 EUR za měsíc.

ICQ mobil bude možné získat přes online prodejce a největší mobilní prodejny v Německu. Přichází se snadno ovladatelnou QWERTY klávesnicí pro jednoduché a rychlé vytváření instant messaging zpráv. Nová iniciativa vychází z vize ICQ poskytovat svým uživatelům komunikační služby napříč celým spektrem komunikačních platforem, online či offline. ICQ nabízí celou řadu komunikačních nástrojů – tzv. službu „instant messaging“ (IM), zasílání SMS zpráv, volání přes ICQ s využitím videa a do budoucna také možnost IM komunikace z PC do TV (PC-to-TV Instant Messaging).

„ICQ uživatelé jsou součástí rychle rostoucí komunity a jako takové se ICQ rozhodla nabídnout takovou škálu produktů a služeb, které právě potřebují,“ říká viceprezident ICQ Ofer Oved. „Mobilní služby jsou součástí komplexní nabídky pro ICQ uživatele a my jsem hrdí, že rozšiřujeme kolekci služeb právě o ICQ mobil. Toto ICQ mobilní zařízení dotváří již existující produktové portfolio ICQ nabízené uživatelům, které v sobě integruje komunikaci, obsah a služby,“ dodává Ofer Oved.

O ICQ: ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné ve 29 jazycích na webové stránce www.icq.com. ICQ byla vytvořena v roce 1996 izraelskou společností Mirabillis, která je dnes součástí skupiny AOL LLC. ICQ a její květinové logo jsou registrovanými známkami AOL LLC v USA a dalších zemí světa.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?