Mobilní aplikace ICQ nyní k dispozici zdarma také do mobilních telefonů s prostředím Java

17. 2. 2010

[Tisková zpráva] PRAHA, 16. února 2010: ICQ, přední poskytovatel služeb typu „instant messaging“ (IM) dnes rozšiřuje mobilní IM o populární ICQ zdarma pro uživatele mobilních telefonů na platformě Java.

Uvedením mobilní aplikace ICQ pro populární mobilní telefony postavené na platformě Java rozšiřuje ICQ dostupnost mobilního instant messagingu (IM) i na telefony Nokia a Sony Ericsson a další javovské telefony, přičemž doposud byla ICQ dostupná na platformách iPhone, iPod Touch, BlackBerry a Windows Mobile. Do budoucna je plánováno uvedení také pro platformy Android a Symbian.

Okamžitá dostupnost aplikace ICQ pro mobilní telefony v prostředí Java (J2ME) nabízí pohodlné využití služby IM na cestách pro uživatele populárních modelů mobilních telefonů Nokia a Sony Ericsson.

Díky mobilní službě ICQ mohou nyní uživatelé zůstat v kontaktu se svými přáteli i na cestách. ICQ poskytuje uživatelům s mobilními zařízeními na platformě Java neomezený přístup k ICQ funkcím – aktualizace jejich stavového okna na cestách a správu seznamu kontaktů. V závislosti na jejich mobilním datovém tarifu mohou mobilní uživatelé ICQ využívat značných úspor přechodem na mobilní IM namísto tradičních SMS.

ICQ aplikace pro mobilní telefony podporující Java (J2ME) a Windows Mobile jsou k dispozici zdarma a lze je stáhnout přímo z: http://www.ic­q.com/download/mo­bile. ICQ pro iPhone a iPod Touch je volně ke stažení na Apple Store, ICQ, pro BlackBerry aplikace je k dispozici v prodejně BlackBerry Apps.

Nová ICQ aplikace pro telefony s podporou Java je ihned k dispozici v anglickém, německém, ruském, českém a hebrejském jazyce.

Za data mohou být účtovány poplatky, proto doporučujeme uživatelům si ověřit ceny u mobilního operátora před stažením a používáním ICQ aplikace pro mobilní telefony. Nový ICQ J2ME aplikace pro zařízení s aktivovanou službou ICQ je k dispozici pro širokou škálu modelů mobilních telefonů značky Nokia (včetně E51, E66, N73, N85, N95, N95 (8G), N96, 5800, Navigator 6210), Sony Ericsson ( C510, C510a, C905, K530i, K550i, K800i, K850i, W850i, W890i, W910i, W995, Yari) a další.

O ICQ:
ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com. ICQ byla vytvořena v roce 1996 izraelskou společností Mirabillis, která je dnes součástí skupiny AOL LLC. ICQ a její květinové logo jsou registrovanými známkami AOL LLC v USA a dalších zemí světa.

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?