ICZ na nové adrese - Kavčí Hory Office Park!

[Tisková zpráva] (Praha, 2. listopadu 2009) – Společnost ICZ, významný dodavatel integrovaných softwarových a síťových řešení, změnila s platností od 1. listopadu 2009 svou adresu. Od tohoto data využívají zaměstnanci ICZ osm pater východního křídla jedné z nejmodernějších administrativních budov v Praze - Kavčí Hory Office Park.

Kavčí Hory Office Park je koncipován jako hřebenový systém, přičemž spojovací trakt propojuje čtyři na něj kolmá křídla. Východní křídlo, ve kterém ICZ zaujme čtvrté až jedenácté nadzemní podlaží, dominuje dalším třem šestipodlažním křídlům ustupujícím na západ. Kromě kancelářských prostor nabízí Kavčí Hory Office Park kompletní zázemí včetně podzemních garáží, restaurací i obchodů, a to v bezprostředním dosahu městské hromadné dopravy. Celý areál z jižní strany ohraničuje Centrální park s rozsáhlou zelení na jižní a západní části Kavčích hor.

„Hlavním důvodem pro přestěhování byly velmi zajímavé podmínky, které jsme v nových prostorách získali. Navíc se jedná o atraktivní a výborně dostupnou lokalitu. Kavčí Hory Office Park představuje moderní a technicky dobře vybavené pracovní zázemí, které plně vyhovuje našim požadavkům,“ říká Bohuslav Cempírek, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ICZ.

Bez výjimky se jedná se o ekokanceláře třídy A s šetrnou klimatizací s možností individuální regulace teploty, otevíratelnými okny nebo venkovními elektricky ovládanými žaluziemi.

Od 2. listopadu 2009 je tedy možné zástupce společnosti ICZ kontaktovat na adrese: Na Hřebenech II 1718/10, 140 00, Praha 4. Platí rovněž nové centrální telefonní číslo 222 271 111.

O ICZ a.s.
ICZ patří mezi nejvýznamnější firmy, které nabízejí integrovaná softwarová a síťová řešení. Zákazníkům poskytuje služby na bázi širokého spektra platforem a technologií včetně vývoje aplikací na zakázku a projektů v oblasti ochrany a bezpečnosti informací. Zaměřuje se na oblast veřejné správy, zdravotnictví, telekomunikací, financí, logistiky, průmyslu a služeb. Společnost ICZ poskytuje řešení pro elektronickou správu dokumentů, její nabídka zahrnuje rovněž služby, servis a aplikace v oblasti hlasových komunikací. Od srpna 2008 posílila své komplexní portfolio o nabídku systémů pro řízení letového provozu pro civilní i vojenskou oblast.

ICZ je certifikována podle norem ISO 9001:2000, ISO 14001 a ISO 27001:2005. Národním bezpečnostním úřadem ČR je prověřena pro styk s utajovanými skutečnostmi stupně „důvěrné“, dceřiná společnost S.ICZ a.s. až do stupně „Přísně tajné“. Sídlo společnosti je v Praze, zastoupení v Brně, Českých Budějovicích, Plzni, Opavě, Třebíči a na Slovensku v Bratislavě, Trenčíně a ve Zvolenu.