iDNES.cz spouští firemní databázi TOPkontakt.cz

[Tisková zpráva] Internetový portál iDNES.cz dokončil další krok expanze do segmentu služeb. Spustil komplexní firemní databázi kontaktů a produktů TOPkontakt.cz (www.topkontakt.cz). „Dnešním dnem se malým a středním firmám otevírá nová možnost propagace na zpravodajském portálu iDNES.cz,“ řekl ředitel iDNES.cz Jaroslav Kábele. „Uživatelé pak mají šanci najít svého řemeslníka nebo konkrétní produkt na pár kliknutí,“ dodal.

Hlavní znaky firemní databáze TOPkontakt.cz jsou:

1. propojení s články obsahových serverů rodiny iDNES.cz
  2. optimalizace pro fulltextové vyhledávače
  3. propojení kontaktních informací o firmě s produktovou databází take it, která obsahuje více než 790.000 produk­tových položek

Při svém startu přináší TOPkontakt.cz čtenářům komplexní databázi firem a institucí setříděných dle abecedy a dle regionů. Kromě obvyklých databázových kontaktních informací najdou čtenáři v databázi TOPkontakt.cz navíc také produkty jednotlivých firem, informace o jejich nabídkách a poptávkách, nabízená volná pracovní místa a jako naprostou novinku i virtuální prohlídky provozoven.

Pro prodej firemních záznamů v databázi TOPkontakt.cz využívá iDNES.cz obchodní sítě společnosti INTERNET TRADING.„Máme dlouholeté zkušenosti s tvorbou firemních databází a reklamních produktů určených pro segment SME. Od roku 2001 jsme tvůrci nových reklamních formátů. Spolupráce na službě TOPkontakt.cz doplňuje mozaiku našich produktů a služeb. Kvalitní firemní katalog propojený s obsahovými službami na českém trhu dosud chyběl. Naše finanční očekávání jsou vysoká,“ řekl Milan Hronec, generální ředitel INTERNET TRADING.

O mediální skupině MAFRA:
Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník Mladá fronta DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny a dále bezplatný deník Metro. Zpravodajské portfolio doplňují nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDNES.cz a server Lidovky.cz. Do skupiny patří i dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM a Rádio Classic FM, hudebně-společenský časopis Filter, lifestylový časopis Yop!, časopisy Svět mobilů a Mobilhry a hudební televize Óčko.