IGNUM hostuje aplikace ColdFusion MX7

1. 2. 2006

[Tisková zpráva] IGNUM nabízí jako jediná hostingová firma v České republice profesionální zázemí pro ColdFusion aplikace.

Praha – 1. února 2006 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, nabízí jako jediná webhostingová firma v ČR hosting webových aplikací na platformě ColdFusion MX7. Hostingem ColdFusion MX7 nabízí společnost IGNUM zákazníkům kvalitní a cenově dostupnou alternativu k provozu aplikací vyvinutých technologiemi jako PHP nebo .NET.

Mezi přednosti platformy ColdFusion MX 7 patří především možnost rychlého vývoje komplexních webových aplikací uživateli, kteří nemají dostatek zkušeností s technologiemi PHP nebo .NET. Další výhodou je snadná integrace s výstupy (grafika, animace) z ostatních produktů společnosti Adobe (dříve Macromedia), jako je Flash či Fireworks. Platforma ColdFusion je tedy velmi vhodná například pro webdesignová studia, která nyní již nemusí řešit otázku znalosti složitých technologií.

„Snažíme se našim zákazníkům poskytovat zajímavé služby, které žádný jiný český webhoster nenabízí,“ říká Robert Prokeš, jednatel společnosti IGNUM. „Platforma ColdFusion dává tvůrcům webových aplikací další možnost při volbě použité technologie, bez nutnosti pokročilých znalostí v programování.“

Hosting ColdFusion MX7 je nabízen ve dvou variantách – COMPLETE a EXPERT. Varianta COMPLETE zahrnuje 300 MB diskového prostoru, 5 e-mailových adres a provoz databáze MS Access. Cena varianty COMPLETE činí 275 Kč bez DPH měsíčně. Vyšší varianta EXPERT nabízí 1 200 MB diskového prostoru, 100 e-mailových schránek, 8 aliasů a spolupráci s databázemi MS Access, MS SQL 2005 nebo MySQL. Cena varianty EXPERT je 550 Kč bez DPH měsíčně. Pro zákazníky, kteří zvolí půlroční nebo roční platební období, jsou připraveny zajímavé slevy.

Ing. Jan Guziur z grafického studia Cygnus dodává: „Při vývoji webových aplikací oceňujeme všechny výhody systému ColdFusion, které se týkají zejména rychlého vývoje aplikací. Protože web má návštěvníky upoutat i po grafické stránce, hojně využíváme přímého propojení stránek s animacemi ve formátu Flash, kdy výměna dat mezi Flash aplikací a databází probíhá v reálném čase.“

Další informace o hostingu ColdFusion MX7, cenách a aktuálních slevách najdete na adrese www.coldfusion­.cz.

IGNUM s.r.o. je jedna z největších českých webhostingových společností a třetí největší akreditovaný registrátor národní domény CZ, spravuje více než 32 300 domén CZ, přes 9 600 generických domén a více než 1 100 dalších domén. IGNUM disponuje vlastní sítí, má statut ISP, je členem organizací CZ.NIC, NIX, RIPE a již 5 let poskytuje webhostingové a serverhostingové služby několika tisícům zákazníků.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu