IGNUM ohlašuje akci 100% sleva na webhosting

[Tisková zpráva] Ke každému virtuálnímu serveru, objednanému od listopadu do ledna příštího roku, získají zákazníci IGNUM druhý virtuální server zdarma.

Praha 15. listopadu 2007 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, připravila od listopadu speciální webhostingovou akci. Každý zákazník, který si v době od 15. 11. 2007 do 15. 1. 2008 objedná virtuální server v libovolné konfiguraci, získá druhý, ve shodné konfiguraci a na stejné období, zcela zdarma.

Akce 100% sleva na webhosting se týká všech objednávek virtuálních serverů, provedených v termínu konání akce a zaplacených v řádném termínu splatnosti. Akce platí i pro všechny varianty specializovaného hostingu, mimo služby Exchange hosting. Všechny informace týkající se akce 100% sleva na webhosting najdete na adrese http://akce.ig­num.cz.

„Touto speciální akcí bychom chtěli našim zákazníkům, ale i novým zájemcům o naše produkty, nabídnout možnost vyzkoušet si kvalitu našich služeb za velmi výhodných podmínek,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Akce je postavena na osvědčeném konceptu, který si zákazníci v minulosti pochvalovali i pro možnost spustit začínající projekt na profesionálním řešení s nulovými náklady nebo jako příležitost kvalitně hostovat nekomerční projekt. Navíc v době Vánoc může kód z akce dobře posloužit třeba i jako dárek.“

Každému zákazníkovi, který získá nárok na druhý virtuální server zdarma, bude vygenerován a ihned po vytvoření objednávky e-mailem odeslán unikátní kód, jehož platnost bude omezena lhůtou 90 dnů. Tímto kódem je možné kdykoliv v průběhu 90denní lhůty zprovoznit druhý virtuální server. Tato lhůta se počítá od data objednávky prvního virtuální serveru. Po uplynutí lhůty bude možnost zprovoznění druhého virtuální serveru stornována. Poslední kód z této akce bude možné použít 15. 4. 2008 (včetně). Akce 100% sleva na webhosting se netýká objednávek virtuálních serverů s doménou zdarma.

Kompletní nabídku a srovnání variant webhostingu společnosti IGNUM najdete na adrese http://webhos­ting.ignum.cz. Společnost IGNUM si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit akci či změnit její pravidla.