IGNUM představuje nové složení managementu

[Tisková zpráva] Praha – 7. června 2006 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, doplnila svojí manažerskou strukturu o vedoucí technické podpory, vývoje a marketingu a PR. Všichni tři noví manažeři byli vybráni ze stávajících zaměstnanců společnosti IGNUM.

Vedoucím týmu technické podpory se stal Martin Štěpánek (*1976), který v oddělení technické podpory společnosti IGNUM pracuje třetím rokem. Martin Štěpánek vystudoval systémové inženýrství na Stavební fakultě ČVUT, před příchodem do IGNUM podnikal v oboru vytváření webových informačních systémů a webových prezentací. Mezi jeho koníčky patří sport (volejbal, squash, turistika) a cestování.

Návrh, vývoj a správu firemních systémů a intranetových i internetových aplikací bude řídit Michal Šindler (*1978), nově jmenovaný vedoucí vývoje ve společnosti IGNUM. Michal Šindler pracuje ve společnosti IGNUM od roku 2002, dříve působil jako programátor a analytik internetových aplikací ve společnosti Identity a jako programátor a správce internetového obchodu v DGK Trade.

Vzdělání z oboru elektrotechniky a IT získal Michal Šindler na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Ječné ulici, absolvoval několik kurzů vedení týmu, slovem i písmem ovládá angličtinu. Mezi Michalovy koníčky patří knihy, filmy, hudba, různé rekreační sporty a divadlo.

Milan Chvojka (*1977) byl jmenován manažerem marketingu a PR společnosti IGNUM, do jeho kompetence nyní spadá dohled nad kreativou, copywritingem a produkcí marketingových kampaní IGNUM a koordinace spolupráce s externími partnery a dodavateli. Tým vedený Milanem Chvojkou pracuje rovněž na designu a ergonomii webových prezentací a aplikací společnosti IGNUM.

Milan Chvojka pracuje ve společnosti IGNUM třetím rokem, předtím působil jako Key Account Manager a člen managementu společnosti Deepend Prague, která vznikla sloučením celosvětové sítě agentur Deepgroup Ltd. se společností Sorcererware, kde Milan Chvojka zastával od roku 1999 funkci Project Managera. V Deepend Prague měl Milan Chvojka zodpovědnost za plánování lidských zdrojů a práce pro klíčové klienty (GE Capital, Alcatel, Sagem, Shop.cz a další), jako člen managementu se podílel na strategickém plánování všech aktivit společnosti.

Milan vystudoval Střední odborné učiliště elektrotechnické v Novovysočanské ulici v Praze, mluví plynně anglicky. Jeho koníčkem je hudba, cestování a sport.

„Výběr a jmenování nového manažerského týmu IGNUM byl jeden z mých prvních úkolů ve funkci výkonného ředitele,“ říká Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Ve všech třech případech jsem vybral nové vedoucí ze současných zkušených zaměstnanců IGNUM, kteří velmi dobře plní své úkoly a mají manažerské schopnosti. Od nových vedoucích týmů očekávám další zkvalitňování a rozšiřování nabídky našich služeb pro zákazníky.“