IGNUM zaznamenalo rekordní nárůst počtu registrací .eu domén

[Tisková zpráva] U IGNUM je registrováno téměř 20 % ze 70 000 .eu domén v České republice; díky speciální cenové akci se zvýšil denní počet registrovaných .eu domén téměř 80krát

Praha 30. července 2008 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, oznámila, že má ve své správě více než 13 300 eu. domén, což představuje téměř 20 % ze 70 000 .eu domén, registrovaných subjekty v ČR. K razantnímu nárůstu těchto domén, spravovaných společností IGNUM, došlo také díky speciální cenové akci, kdy bylo možné zaregistrovat internetovou doménu nejvyšší úrovně .eu za bezkonkurenčních 10 Kč.

„Jen během prvního dne speciální akce si naši zákazníci zaregistrovali téměř 1 000 nových .eu domén. Průměrné měsíční přírůstky se přitom pohybují kolem 360 nově registrovaných .eu domén. Denní počet registrací se tedy zvýšil 80krát,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Zlevnění .eu domény bylo jednou z mnoha akcí, které v průběhu roku připravujeme pro naše zákazníky a partnery.“

Vlastníkem .eu domény mohou být občané Evropské unie, firmy, které mají sídlo, pobočku nebo právo podnikat na území některého ze členských států EU a také organizace, instituce a zařízení v rámci některého z členských států EU. Celkem je registrováno více než 2,8 milionu .eu domén. Česká republika je v počtu registrací na 9. místě.

Kompletní ceník registrace domén a informace o aktuálních slevách naleznete na adrese http://cenik.do­mena.cz. Detailní popis partnerských programů společnosti IGNUM hledejte na http://partner­.domena.cz.

DOMENA.CZ
K registraci a správě českých národních domén a dalších více než 60 různých typů národních a generických doménových jmen používá IGNUM jedinečný systém DOMENA.CZ (http://www.do­mena.cz/), který zcela automaticky vyřizuje požadavky zadané zákazníky. Systém DOMENA.CZ, výrazně snižuje dobu zprovoznění objednaných domén a minimalizuje případné chyby při manuálním zpracování požadavků. Díky systému DOMENA.CZ je možné objednanou doménu začít používat již během několika minut. Služba DOMENA.CZ eviduje přes 37 000 zákazníků, pro které spravuje více než 120 000 domén.

O společnosti IGNUM, s.r.o.
Společnost IGNUM je profesionální poskytovatel hostingových služeb a registrátor internetových domén, který si zakládá na individuálním přístupu k zákazníkům. IGNUM je členem sdružení CZ.NIC, NIX.CZ a RIPE, disponuje vlastní sítí a má statut ISP. IGNUM patří mezi největší české poskytovatele hostingových služeb, v současné době se počtem domén ve své správě řadí na 3. místo. Další informace o službách společnosti IGNUM získáte na adrese http://www.ig­num.cz.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?