IGNUM snižuje cenu registrace evropských domén

6. 2. 2008

[Tisková zpráva] Společnost IGNUM trvale snížila poplatek za roční registraci i prodloužení domény .EU

Praha 4. února 2008 – Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, snížila 1. února cenu roční registrace domény .EU na 208 Kč (dříve 238 Kč). Zákazníkům, využívajícím množstevní slevu, byla cena snížena na 185 Kč (dříve 225 Kč) a partnerům na 155 Kč (dříve 205 Kč). Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH.

Cena za prodloužení platnosti registrace domény na další rok bude, stejně jako doposud, totožná s cenou za první registraci.

„Tímto krokem reagujeme na snížení velkoobchodní ceny domény u správce doménového registru .EU, sdružení EURid, a snažíme se tak zpřístupnit atraktivní .EU doménu více zákazníkům. Zvolenými cenami bychom chtěli podpořit i spolupráci s našimi partnery a subregitrátory, pro které je doména .EU nyní levnější téměř o 25 %. Nízkou cenu registrace domén .EU doplňuje kvalita i rozsah služeb poskytovaných ke všem doménám zcela zdarma,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „V současné době spravujeme více než 10 300 domén .EU a patříme mezi společnosti zaznamenávající nejvyšší přírůstky registrací domén v České republice. Věříme, že snížením ceny přilákáme nové zájemce o kvalitní hostingové služby.“

Kompletní ceník registrace domén a informace o aktuálních slevách najdete na adrese http://cenik.do­mena.cz. Detailní popis partnerských programů společnosti IGNUM hledejte na http://partner­.domena.cz.

Vlastníkem domény .EU mohou být občané Evropské unie, firmy, které mají sídlo, pobočku nebo právo podnikat na území některého ze členských států EU a také organizace, instituce a zařízení v rámci některého z členských států EU.

DOMENA.CZ
K registraci a správě českých národních domén CZ a dalších více než 60 různých typů národních a generických doménových jmen používá IGNUM jedinečný systém DOMENA.CZ (http://www.do­mena.cz), který zcela automaticky vyřizuje požadavky zadané zákazníky. Systém DOMENA.CZ, výrazně snižuje dobu zprovoznění objednaných domén a minimalizuje případné chyby při manuálním zpracování požadavků. Díky systému DOMENA.CZ je možné objednanou doménu začít používat již během několika minut. Služba DOMENA.CZ eviduje přes 35 000 zákazníků, pro které spravuje více než 100 000 domén.

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV