iHNed.cz stále vede

iHNed.cz stále vede

Nejnavštěvovanějším finančím serverem je již potřetí za sebou ekonomický zpravodajský server iHNed.cz, který provozuje společnost Economia OnLine. Vyplývá to z výsledků auditu návštěvnosti českých serverů iAudit za měsíc duben 2001, který provedla společnost Taylor Nelson Sofres – Interactive (revize sumární zprávy ze dne 22. května 2001).

V dubnu letošního roku bylo na adrese www.iHNed.cz <http://www.iH­Ned.cz> shlédnuto více než 1,31 milionů webových stránek, čímž si server iHNed.cz upevnil své vedoucí postavení mezi ostatními finančními a ekonomickými servery.

Tento zpravodajský server Hospodářských novin se drží na předních místech i co do počtu unikátních IP adres. I tentokrát se se svými 41 184 UIP umístil na místě druhém.

Economia OnLine, a. s.

je dceřiná společnost největšího vydavatele ekonomického a odborného tisku v České republice, společnosti Economia, a. s.  – člena vydavatelské skupiny Handelsblatt – Dow Jones – Wall Street Journal.

Oficiálně zahájila svou činnost 7. prosince 2000.

V současnosti je Economia OnLine, a. s. provozovatelem nejnavštěvova­nějšího ekonomického zpravodajského serveru www.iHNed.cz <http://www.iH­Ned.cz>, leadera v oblasti internetového ekonomického zpravodajství po sedm dní v týdnu, odborného zpravodajského serveru www.MaM.cz <http://www.MaM­.cz>, který se věnuje oblasti médií a marketingu, zpravodajského serveru www.NovaEkono­mika.cz <http://www.No­vaEkonomika.cz> a největšího českého technologického inkubátoru www.E-konom.com <http://www.E-konom.com>.

Server iHNed.cz přináší podle výsledků testu finančních a ekonomických serverů, který od 19.2. do 25.3.2001 orga­nizoval deník MF DNES, nejlepší ekonomické zpravodajství.