Skenujte kdekoli se skenerem imageFORMULA P-150 a pouzdrem zdarma

[Tisková zpráva] PRAHA, 3. června 2010 – Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, spustil kampaň, v rámci které nabídne při zakoupení nerychlejšího dokumentového skeneru imageFORMULA P-150 zdarma stylové pouzdro v hodnotě téměř 40 EUR. Akce platí od 1. 6. do 1. 8. 2010 a týká se skenerů imageFORMULA P-150 zakoupených právě během tohoto období.

„Skener imageFORMULA P-150 doslova zbořil představy o dokumentových skenerech. Vyjimečná rychlost, množství funkcí a přitom snadné použití i oceňovaný design si uživatele získaly. Rozhodli jsme se nabídnout zdarma navíc stylový doplněk, který používání skeneru ještě zpříjemní,“ říká Jaroslav Volf, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

Nejmenší a zároveň nejrychlejší oboustranný A4 přenosný skener Canon imageFORMULA P-150 zaznamenal po svém listopadovém uvedení na trh obrovský prodejní úspěch po celé Evropě. Jeho moderní design, možnost skenovat až 15 stránek za minutu a napájení přes USB z něj dělají nadčasové řešení pro využití v domácnosti, kanceláři, ale i při cestování. Zabudovaný software CaptureOnTouch umožňuje uživatelům připojit skener k jakémukoli stolnímu nebo přenosnému počítači bez nutnosti instalovat jakékoli ovladače nebo aplikace, což z Canon imageFORMULA P-150 činí všestranně mobilní zařízení. Skener je plně kompatibilní se všemi běžnými operačními systémy.

Do této kampaně se mohou zapojit všichni zájemci, kteří si skener imageFORMULA P-150 zakoupili v jedné z tzv. „Účastnických zemí“, což je Rakousko, Belgie, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Německo, Itálie, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Velká Británie.

Pro začlenění do této kampaně je nutná on-line registrace na adrese www.p150scan.com. Zájemci spolu s touto registrací odešlou sériové číslo svého skeneru imageFORMULA P-150 a oskenovanou kopii dokladu o koupi. On-line požadavek je nutné odeslat do 15. září 2010. Veškeré zasílací náklady spojené s dodáním pouzder hradí centrála Canon Europe.

Více informací o celé kamapni naleznete na www.canon.cz a www.p150scan.com.

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.