"in192" - IPEX přivádí ADSL do regionů

12. 3. 2003

„in192“ – IPEX přivádí ADSL do regionů

IPEX, zkušený poskytovatel internetového připojení, představil na tiskové konferenci v Brně a Ostravě svůj nový produkt: službu „in192“. Jedná se o základní verzi připojení ADSL. IPEX tak využil svých technologických předností a znalosti potřeb regionálních zákazníků.

Služba „in192“ se odlišuje od nabídek ostatních poskytovatelů. „Základní filozofií "in192“ je otevřenost ke klientům," říká ing. Pavel Píštěk, marketingový a obchodní ředitel společnosti IPEX. „Ti mají mít možnost si službu nejdříve ozkoušet a poznat. Proto IPEX neváže svoje ceny na délku doby, na níž klienti smlouvy podepisují. Současně nabízí těm, kteří podepíší závaznou objednávku do páteční půlnoci (14. 3.), první měsíc provozu ADSL zdarma.“

IPEX se doposud soustředil především na firemní klientelu. „Od nové služby si slibujeme rozšíření dosavadní nabídky,“ vysvětluje ing. Píštěk, „věříme také, že se nám podaří oslovit nové skupiny zákazníků.“ Služba je určená nejen pro firmy a živnostníky, ale také pro domácnosti, které chtějí rychlé non-stop připojení za paušální cenu.

Původně sice odborníci předpokládali, že službu ADSL bude možné v první fázi poskytovat jen v Praze, Brně a Ostravě, ale v současné době se jedná o téměř 80 míst. Na Moravě a ve Slezsku jde např. o tyto spádové oblasti: Blansko, Brno, Bruntál, Břeclav, Frýdek-Místek, Havířov, Hodonín, Hranice, Jeseník, Jihlava, Karviná, Kopřivnice, Krnov, Kroměříž, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Orlová, Ostrava, Prostějov, Přerov, Svitavy, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Valašské Meziříčí, Vyškov, Zlín, Znojmo, Zábřeh, Žďár nad Sázavou.

Zájemci si musí nejdříve nechat ověřit, zda lze na jejich telefonní číslo ADSL připojit. Toto IPEX nabízí (stejně jako veškerou komunikaci ohledně služby „in192“) on-line na svých webových stránkách. Poté si zákazník vybere z nabízených tarifů a může se těšit na vysokorychlostní internet bez omezení. IPEX již registruje desítky závazných objednávek.

IPEX, a. s., se pohybuje na českém trhu IT od roku 1992. Společnost je jednou z prvních, která se v polovině 90. let minulého století začala profesionálně věnovat internetu. Dnes poskytuje služby přístupu k internetu především prostřednictvím vlastní celorepublikové páteřní sítě GIN, která zahrnuje přes 50 přístupových bo­dů.

Technologie ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) je moderním řešením v oblasti digitálních telefonních linek. Uživatelům poskytuje několikanásobně vyšší přenosovou rychlost, než jakou zprostředkuje klasické modemové připojení k internetu. Výhodou je také fakt, že pro ADSL lze využít stávající telekomunikační infrastrukturu. Připojení k internetu může být trvalé, současně s ním lze navíc na stejné lince používat telefon k hlasovému volání.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat