Infor ERP LN pomáhá Stork Power Services sjednotit IT platformu

[Tisková zpráva] PRAHA – 18. listopadu 2010 – Společnost Infor, největší poskytovatel podnikového softwaru středně velkým společnostem, dnes oznámila, že Stork Power Services, dodavatel řešení pro zařízení na výrobu energie a divize Stork Technical Services, dokončila implementaci řešení Infor ERP LN ve třech ze svých celkově šesti provozů. Řešení pomůže vylepšit podnikové procesy, konsolidovat existující znalostní bázi na vyšší úroveň, reagovat rychleji na požadavky zákazníků na trhu a zvýšit konkurenceschopnost.

Novinky

• S tím, jak globální poptávka po energii neustále narůstá, objevují se pro Stork Power Services také nové obchodní příležitosti, které vyžadují rychlé rozhodování a včasné zákaznické dodávky. I přes konsolidaci aktivit všech provozů společnosti v roce 2004 ERP systémy fungovaly pro všech šest provozů odděleně. Komplikovaná výměna dat a optimalizace procesů vyústila v duplikaci mnoha pracovních činností včetně zásobování materiálu či rozdělení zodpovědností a zdrojů. V důsledku toho se Stork Power Services rozhodl migrovat na jednotnou platformu umožňující řízení procesů napříč provozy, kterou se stala Infor ERP LN.
  • Z více možností dostupných na trhu Stork zvolil Infor ERP LN na základě standardního výběrového řízení. Analýza ukázala, že Infor nabízí řešení vhodné pro požadavky firmy díky své modulárnosti. Stork využívá moduly Infor ERP LN pro finanční řízení, projektové řízení, řízení produktových dat, a služby a výrobu. Navíc, pro poskytovatele služeb typu Stork byla důležitá rychlost, pružnost a kvalita řešení.
  • Do konce roku bude Infor ERP LN uvedeno do provozu ve společnostech Stork Turbo Blading v nizozemském Sneeku a v USA, stejně jako ve společnosti Stork Gears & Services v Rotterdamu.
  • Infor se bude starat o správu a údržbu softwaru, který bude provozován na hardwaru umístěném v sídle společnosti Infor v nizozemském Hilversumu.

Co říká Stork

René De Swart, Group Controller ve Stork Power Services říká: „Nyní jsme schopni automatizovat všechny procesy a centralizovat data, která jsme dříve řídili s pomocí velkého počtu excelových souborů v rámci separovaných softwarových balíků. Ty postrádaly vzájemnou komunikaci, což způsobovalo informační izolaci u jednotlivých pracovníků. Po zlepšení projektového řízení a redukci redundantních datových vstupů naše společnost mohla omezit úroveň skladových zásob o celou polovinu. Díky novému standardu a integrovanému způsobu práce začíná být Stork atraktivní i pro nové trhy, kterým je například 82 milionové Německo se svým aktuálním přístupem k zelené energii. Naše provozy zaměřené na nosné rámy kotoučových převodů v Holandsku a například německý výrobce generátorů se tak mohou stát partnery a přijít se společnou nabídkou na trhu zařízení pro zelenou energii. Infor ERP LN poskytne tomuto partnerství plnou informační podporu.“

Co říká Infor

„Jedním z hlavních přínosů řešení Infor ERP LN je vysoká míra integrace poskytující kvalitní informační řízení a automatizaci jednotlivých procesů,“ řekl Theo Koster, regionální viceprezident Infor Benelux. „Škálovatelná a vícejazyčná systémová platforma se schopností řídit více provozů dává společnosti Stork solidní základ k automatizaci produktivity, zvýšení kvality a udržení globální konkurenceschop­nosti.“

Další zdroje

O společnosti Stork

Stork Power Services je poskytovatel komplexních řešení pro zařízení na výrobu energie. Společnost působí na trzích v odvětví utilit, průmyslu, recyklace odpadu a námořních zařízení, přičemž její vizí je poskytovat energetické komplexy nejvyšší kvality. Stork zaměstnává 12 700 pracovníků, z toho 10 000 v Nizozemí. Své aktivity zajišťuje prostřednictvím zhruba 50 provozních firem. Pro více informací kontaktujte www.stork.nl.

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

K zákazníkům Infor patří:

• 10 největší leteckých výrobců
  • Přes 450 oděvních a obuvních společností
  • 14 z 25 největších automobilových subdodavatelů
  • 9 z 10 největších společností z odvětví high-tech a elektroniky
  • Více než 4 500 strojíren­ských výrobců
  • 21 z 35 největších farmaceutických společností
  • Téměř polovina z Top 100 distributorů elektrotechniky
  • 1 000 poskytovatelů finančních služeb
  • 2 000 municipálních a státních institucí
  • 22 z 50 největších retailových firem
  • 7 z 10 největších pivovarů

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný